Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
linki - pytanie |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-06-2005, 04:33
|
|
|
ja poprosze!! |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-06-2005, 09:28
|
|
|
momencik... bo one zwierzyniec przypominają ^^
przydałyby sie jeszcze z animkami jakieś - wyślę zaraz jak dorobię, czyli gdzieś po południu
[b]EDIT:[b]
może troszkę bardziej "po południu" lub jutro ^^'
(czwartkowa poprawka mnie goni) |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-06-2005, 13:33
|
|
|
IKa, stwórz nowy temat i daj tam buttony jako ząłaczniki, żeby każdy z nas miał do nich dostęp. Warto zgromadzić grafiki reklamowe w jednym miejscu - zawsze jak będą potrzebne będzie można je ściągnąć. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 07-06-2005, 14:18
|
|
|
jako załączniki mówisz... tylko mam jedne problem, jeśli je daje jako załącznik to button wielkości np. 90x30 rozciaga na całego posta... jak widać... - za duża quality, niewłaściwy format czy co? |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 07-06-2005, 14:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-06-2005, 14:20
|
|
|
IKa, ale jak sie na niego kliknie, to się otwiera w nowym oknie w normalnej wielkości, wiec wszystko gra. |
|
|
IKa
|
Wysłany: 07-06-2005, 14:24
|
|
|
ale brzydko wygląda ==''
.. no nic... robie nowy temat... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-06-2005, 09:52
|
|
|
Tilk przydałoby się miejsce na stronie, z którego można byłoby te buttony pobrać, najlepiej w sąsiedztwie działu linki...
Chodzi o to, że to po prostu ułatwi zabawę osobą, które chciałyby z nami wymieniać się linkami... W tej chwili nigdzie jednoznacznie nie jest powiedziane, że w ogóle prowadzimy politykę wymiany.
Tymczasem, gdy ja wchodzę na jakąś stronę, z którą chcę wymienić się linkami, to zwykle spędzam tam kilka sekund, ide od razu do działu linki lub wymiana i staram się gadać z osobą odpowiedzialną za jego prowadzenie.
To bardzo ułatwia mi pracę...
(nie musi to być na dziś, ale wolałbym mieć to w tym kwartale)
PS. Nikt więcej prócz tych od konwentu nie prosił o nowy button? Ja zdecydowałem, że bezpieczniej będzie się tym zająć, jak wszystko będzie gotowe... Proponuje jednak, by ludzi, których bardzo ku temu ciśnie odsyłać do mnie, albo wlepić im któreś z tych co są i zaznaczyć, że to prowizorka i w przyszłości zapewne dostaną inne. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-06-2005, 10:04
|
|
|
Zeg -> to jest dzial "o nas" do przeredagowania, ale nie w tej chwili (perspektywa wakacyjna). jak bedzie komplet "finalnych" buttonow, to mozna bedzie je tam upchnac. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 08-06-2005, 10:06
|
|
|
Bianca - właśnie w tym rzecz, że nie bardzo dział O nas...
Gdzie byś szukała w pierwszej kolejności informacji o tym, jak wyglądają zasady wymiany? W dziale O Nas czy w dziale Linki? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-06-2005, 10:18
|
|
|
hmm, ja bym dala w "o nas" i ew. odwolanie z linkow, "zasady wymiany znajduja sie TU" |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 08-06-2005, 10:26
|
|
|
Można i tak to zrobić... Druga kwestia, że tam powinny być jeszcze i zmagazynowane wzory Buttonów i Banerów (dlatego sprawa jest na moment, w którym będziemy to wszystko mieć). |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-06-2005, 10:42
|
|
|
ano wlasnie ;) na razie robota jest dla wszystkich |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-06-2005, 09:22
|
|
|
dobra, skonczylam tlumaczenie i mam troche czasu. Zeg - wez sie ze mna skontaktuj (bo ty podobno sesje masz wiec stoisz gorzej z czasem) na gg, to ustalimy co, jak i w jakiej kolejnosci, a potem przedstawimy Ave do akceptacji |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|