Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Debiuuut! ^^ |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 06-06-2005, 21:12 Debiuuut! ^^
|
|
|
Proszono mnie o meido, wiec zalaczam Mahoro... powinno dac sie ja latwo wypreparowac... ale i tak wolalbym ten fanart Sakury z Tsubasa chronicle... No bo kto potrafiłby się oprzeć takiej Sakurze?
Edit: Dla jasnosci - Mahoro jest wygooglana, tylko Sakura MOJA xD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 07-06-2005, 20:45, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 06-06-2005, 22:07
|
|
|
Uznałem że przedobrzyłem z tą pseudoarabską modą... tu wersja 2.0, bez 'cekinów'. Prawda że lepsza?
EDIT: Jeszcze poprawiłem oczywisty błąd perspektywy. Thumbs up dla tego kto widział poprzedni plik, i powie co poprawiłem i dlaczego ^__^ Dla porządku, daję wersję 1.0 oraz kadr z oryginalną Sakurą do tego samego posta. |
Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 07-06-2005, 19:04, w całości zmieniany 6 razy |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-06-2005, 22:14
|
|
|
Nie mogę się powstrzymać...
Totem, mówił ci ktoś, że jesteś niezły w te klocki? *___* |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 06-06-2005, 23:33
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Nie mogę się powstrzymać...
Totem, mówił ci ktoś, że jesteś niezły w te klocki? *___* | Nie, więc mi miło ^^ Inna sprawa, że mam mało czasu i właściwie nie pokazuję tego co robię... a najwięcej robię kolaży i głębokich retuszy. Ta sakura to kolorowany na kompie kolaż z kilku elementów. Np. twarz robiłem tak, że wydrukowałem kadr, trochę zmieniłem odrysowując, zeskanowałem, obróciłem i zreskalowałem żeby dopasować do korpusu, potem pokolorowałem. Upierdliwe, czasochłonne i i tak źle wychodzi, np. tam gdzie używałem częściowej transparencji do kolorowania włosów, pozahaczało mi też o twarz i ubranie. Podmaskowałem to tymi rozbłyskami a la śnieg, ale... oo, jeszcze jedna poprawka, wyedytowałem poprzedni post... |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 22-06-2005, 21:11
|
|
|
O kurde..o kurde..to teraz po zobaczeniu tych pikczerów moge iśc i popaśc w głęboką depresję, moje rysunki wyglądaja przy twoich jakby je przedszkolak rysował XD, niezła robota! ♥ Masz może DA? :3 |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 23-06-2005, 10:06
|
|
|
Nie, niestety. Głównie ze względu na mordercze tempo pracy - ta sakura to po kawałku powstawała przez 4 miesiące. A teraz zacząłem Syaorana, może potem zrobię ich razem... w końcu idą wakacje... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|