Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki Czytelnia - otwarcie |
Wersja do druku |
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 17-11-2005, 20:06 Tanuki Czytelnia - otwarcie
|
|
|
Ponieważ właśnie stwierdziłem, że zgodnie z rozkładem jazdy 500-tny jubileusz, a zarazem premiera Czytelni jest już jutro, fajnie byłoby z tej okazji przygotować:
- Treść newsa na Kasumi.
- Treść newsa u nas.
- Cracka z Tilkiem, żeby w odpowiednim momencie podlinkowali Czytelnię... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2005, 20:15
|
|
|
Raul podobno ze swojej strony jest gotowy z nowa szata graficzna do Kasumi |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 17-11-2005, 22:42
|
|
|
Na pewno zdazycie na jutro? Ja ze swojej strony robie wszystko zeby zdazyc. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
|
Wysłany: 17-11-2005, 23:12
|
|
|
Jutro z rana poprawię jeszcze jeden ostatni szczególik graficzny... Poza tym, wszystko już jest gotowe z mojej strony. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 17-11-2005, 23:20
|
|
|
A Crack/Tilk?
Dam linka z Kasumi na glowna Tanuki. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-11-2005, 23:50
|
|
|
poprosze o korektę...:
dla Kasumi:
W dniu dzisiejszym nastąpiła inauguracja nowej strony poświęconej internetowej twórczości literackiej Tanuki-Czytelnia. Jest ona częścią portalu Tanuki.pl, na którego łamach publikowane sa recenzje anime. Celem jednakże samej Czytelni jest gromadzenie oraz udostępnianie tekstów nawiązujących do dowolnych utworów literackich, filmowych, jak i jakichkowiek innych. Przyjmujemy także opowiadania i fanfiki poświęconych szeroko pojmowanej kulturze Kraju Kwitnącej Wiśni.
Mamy nadzieję, iz nowa strona umożliwi Wam, drodzy Czytelnicy, przyjemnie spędzenie czasu
Dla Tanuka:
W dniu dzisiejszym nastąpiła inauguracja kolejnej części portalu Tanuki.pl, strony poświęconej internetowej twórczości literackiej Tanuki-Czytelnia. Jej naczelnym celem jest gromadzenie oraz udostępnianie tekstów nawiązujących do dowolnych utworów, zarówno literackich, filmowych, jak i jakichkowiek innych. Do publikacji przyjmujemy także opowiadania i fanfiki poświęconych szeroko pojmowanej kulturze Kraju Kwitnącej Wiśni.
Mamy nadzieję, iz nowa strona umożliwi Wam, drodzy Czytelnicy, przyjemnie spędzenie czasu
linki od "tanuki-czytelnia" i Tanuki.pl |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-11-2005, 08:29
|
|
|
1)
W dniu dzisiejszym nastąpiła inauguracja nowej strony poświęconej internetowej twórczości literackiej: Tanuki-Czytelnia. Jest ona częścią portalu Tanuki.pl, na którego łamach publikowane są obecnie recenzje anime. Celem samej Czytelni jest gromadzenie oraz udostępnianie tekstów, nawiązujących do dowolnych utworów literackich i filmowych, a także oryginalnej twórczości własnej. Przyjmujemy także opowiadania i fanfiki poświęcone szeroko pojmowanej kulturze Kraju Kwitnącej Wiśni.
Mamy nadzieję, iż nowa strona umożliwi Wam, drodzy Czytelnicy, przyjemnie spędzenie czasu.
2)
W dniu dzisiejszym nastąpiła inauguracja kolejnej części portalu Tanuki.pl - Czytelni, strony poświęconej internetowej twórczości literackiej. Jej naczelnym celem jest gromadzenie oraz udostępnianie tekstów nawiązujących do dowolnych utworów literackich i filmowych, a także oryginalnej twórczości własnej. Do publikacji przyjmujemy także opowiadania i fanfiki, poświęcone szeroko pojmowanej kulturze Kraju Kwitnącej Wiśni.
Mamy nadzieję, iż nowa strona umożliwi Wam, drodzy Czytelnicy, przyjemnie spędzenie czasu.
Rozumiem, że Tilk ma guzik "Czytelnia" dla laya Tanuka? Spróbuję o to zapytać DarkRaela. Wstrzymam się trochę z publikacją recenzji, ale wydaje mi się, że nic się nie stanie, nawet jeśli recenzja dzisiejsza pojawi się jak zwykle (czyli rano), a reszta wieczorem... Ale nie upieram się.
Tekstem nr 2 należy chyba chwilowo podmienić "wstępniak" na T-Anime, ale oczywiście po dograniu wszystkiego, czyli po południu/wieczorem. Podejrzewam, że w razie potrzeby i w braku Tilka będzie mógł to zrobić Crack, gdyby Tilk się nie znalazł. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 18-11-2005, 09:50
|
|
|
ok, dzięki za korektę.
Guziczek do Czytelni jest:
.zip w temacie : "Forum Tanuki » :: Tanuki.pl ::.. » Tanuki.pl - sprawy techniczne » Tanuki Anime - layout"
Na wszelki wypadek oznajmniam, że nie będzie mnie dziś do 17.00 - od 11.00 przerwa w dostawie prądu - jakieś transformatory robią ==' |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
|
Wysłany: 18-11-2005, 11:06
|
|
|
Zdjąłem "stronę w budowie", teraz wejście na czytelnia.tanuki.pl przenosi od razu do strony głównej. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-11-2005, 11:45
|
|
|
Ja tymczasem wstawiłam recenzję - nic się nie stanie, jak powisi, ostatecznie na TAnime nie ma licznika. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-11-2005, 14:29
|
|
|
aha, i Xen - trzeba cos zrobic ze statystykami, bo ty je dajesz do php jako parametr i AWStats tego nie lapie, moze go mozna jakos skonfigurowac, nie wiem.... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-11-2005, 14:44
|
|
|
Proponowałbym wysłać też News na Nową Gildię, Poltergeist i ACP. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-11-2005, 16:35
|
|
|
A ja mam pytanie: kto miał za zadanie właściwie dorwać tilka i to zsynchronizować? Bo jeżeli nikt nie dorwał go do tej pory, to pewnie nie dorwie, o ile mi wiadomo jest w Budapeszcie na jakichś mistrzostwach... Więc jeśli Crack ma możliwość wstawienia, to chyba byłoby to prostsze :) |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-11-2005, 16:37
|
|
|
Już się za to zabieram, kiedy wrzucić zmodyfikowane pliki? |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 18-11-2005, 16:55
|
|
|
Oki.
Machina poszła w ruch :D |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|