Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Internet przez komurkę: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-12-2005, 13:20 Internet przez komurkę:
|
|
|
Popisuje się czymś takim facet od dydaktyki historii. Mam pytanie - czy ktoś wie, ile coś takiego kosztuje, jacy operatorzy to oferują, jakie to ma wymagania sprzętowe i wreszcie jaki transfer?
To mogłoby być dla mnie błogosławieństwem i jedynym czystym sposobem użycia komurki... Ponadto pozwalałoby mi to podłączyć net do Mojego kompa, bez konieczności wiercenia dziur w ścianach. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 06-12-2005, 14:33
|
|
|
Nie wiem na co obecny poziom technologiczny pozwala, ale pamiętam że Tilk posługiwał się komórką na zjeździe. Płaciło się za ilość przesłanych danych. Niestety, są to tak bajońskie sumy, że ogranicza to użycie do korzystania z IRC i od biedy przeglądania stron tekstową przeglądarką. O tańszych metodach mi nic nie wiadomo, może są ^^'. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 06-12-2005, 15:03
|
|
|
Kumpela ma blue connect i mówi że to w zasadzie podobne do najtańszej neozdrady, ale limit danych 1GB no i nieco wolniejsze... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 06-12-2005, 18:21
|
|
|
jak siedzialem z laptokiem na dzialce .. kozystajac koma zeby sie ze swiatem polaczyc wyciagalem 1.5kb/s - 2kb/s (na noki 6210?) no ale laczylem sie w klasyczny sposob dzowniac pod numer i plazcac za minuty polaczenia :P bo bylo to dosc dawno temu :P i nie ja musialem za to placic rachunek :P
co do blue cona
http://www.blueconnect.pl/index.php?id=blue_conn
i z tego co mi wiadomo .. nie wyciag ofkorz maxa transferu w tej waw'ie i okolicach :P
.. moze isc droga myslenia w inna strone WLAN
we wrocku na politechnice dostapna jest siec WLAN polaczona z laczami akademickimi dostep za free
tak samo na rynku we wroc WLAN dostepna za free :) |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-03-2006, 13:50
|
|
|
Co ściągać? Komurki na Internet? Internet na Komurki? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|