Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Propozycja - zamiast sie prosic - zarobmy |
Wersja do druku |
Raul
|
Wysłany: 02-03-2006, 17:15 Propozycja - zamiast sie prosic - zarobmy
|
|
|
Chcialbym wyjsc z propozycja wspolpracy do pewnego sklepu. Chcialbym, zeby Tanuki bralo w tym udzial (razem da to o wiele wieksza szanse powodzenia).
Co musialoby powstac:
Tanuki Manga z recenzjami mang wydawanych w Polsce, uaktualnianymi na biezaco
Co w zamian:
- recenzent dostawalby mange za darmo (i/lub)
- za kazdy zakup osoby wchodzacej z Kasumi/Tanuki do sklepiku mielibysmy
X% od sprzedazy (to kwestia do uzgodnienia, te pieniadze moglyby sie przydac np. na obnizenie kosztow zjazdu) (i/lub)
- nagrody w konkursach oglaszanych na Kasumi/Tanuki
Bede wdzieczny za komentarze. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-03-2006, 17:20
|
|
|
W tej chwili wąskim gardłem jest czas Tilka, a także czas osób, które mogłyby pisać recenzje... Ale nawet kilka tytułów już jest "na zarybek" opisanych i czeka :) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-03-2006, 17:25
|
|
|
jakby tilk zanim zrobi tanuki: manga zrobil reklamy..... bo to i roboty mniej.......... |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 02-03-2006, 17:34
|
|
|
Ja to rozumiem, chcialbym tylko wiedziec czy jest szansa ze Tanuki Manga powstanie w najblizszej przyszlosci.
Jesli mam rozmawiac ze sklepem to wolalbym wiedziec co moge im zaoferowac w swoim i waszym imieniu. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-03-2006, 17:59
|
|
|
Myślę, że akurat recki mang poszłyby w takim wypadku o wiele szybciej, niż bez współpracy - sprawa dość kosztowna, ale jakby dostać egzemplarze recenzenckie... No i szybciej niż w tej chwili anime idą, bo mangę można połknąć w autobusie. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-03-2006, 18:06
|
|
|
ka_tka, katus......ale ludzie maja mangi, nie maja czasu. a jak ta wspolpraca ruszy to co poniektorzy beda mieli matury/sesje i pokrewne |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 02-03-2006, 18:14
|
|
|
Czyli na recki anime tez nie beda mieli czasu, prawda? |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-03-2006, 18:16
|
|
|
Raul, nie wiem czy zauwazyles, ale od 3 tygodni w reckach anime sa przerwy, po prawie pol roku codziennych publikacji. wynikaja one wlasnie z tego ze ludzie nie maja czasu |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-03-2006, 18:24
|
|
|
Hmmm, no dobra, popatrzyłam przez pryzmat siebie. Nie mniej ja bym miała czas, a mang nie mam i długo mieć nie będę, bo za jedną mangę to ja sobie odzienie na lata kupić mogę ;P
Z anime problemem chyba jest i to, że zwyczajnie nie ma już popularnych serii do pisania i trzeba wyszukiwać różne dziwności ^^" |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-03-2006, 18:26
|
|
|
ka_tka, zglos sie do meow - mam tak ze 3 tuziny serii ktorych nikt nie zrobil (w tym troche wcale nawet popularnych) |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-03-2006, 18:35
|
|
|
Kiedy ja wiem, i właściwie większą część tego, co podebrałam na sylwestrze wybierałam ze względu na to, jeno przez część po prostu nie da się łatwo przebrnąć ^^" |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-03-2006, 18:55
|
|
|
ka_tka, wiesz, jesli sie nagle postanowisz za sportowe brac, wsrod nich nawet sporo dobrych nam zostalo, tyle ze na tanuku amatorow sportowcow ni ma |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 02-03-2006, 20:18
|
|
|
Mozecie pisac na temat? Bede wdzieczny. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-03-2006, 21:01
|
|
|
Technicznie rzecz biorąc, czasu trochę znaleźć mogę - od rana do 14-tej czwartki mam wolne, a tydzień mam tak dziwnie zorganizowany, że w czwartek jest już po ćwiczeniach z jednej listy, a następnych list jeszcze nie ma. Więc Tanuki Manga mogłoby być systematycznie dokańczane, jeśli jest taka potrzeba.
A offtopując... wydaje mi się, że wymiana informacji w Tanuki szwankuje. Apeluję do "grupy warszawskiej", aby łaskawie umieszczała swoje rozważania, a przynajmniej ich wyniki, na forum. Bo dziwne rzeczy się ostatnio dzieją. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-03-2006, 21:05
|
|
|
Cytat: | Ja to rozumiem, chcialbym tylko wiedziec czy jest szansa ze Tanuki Manga powstanie w najblizszej przyszlosci. |
Też chciałbym to wiedzieć. Narazie wygląda na to, że TM będzie, jak będzie.
Powiem tak: pomysł dałoby się pewnie przepchnąć, ale problem rozbija się np. o kod. Nie dawałbym głowy też za codzienne aktualizacje.
Pomysł fajny. Chętnie miałbym coś takiego... Niekoniecznie dziś. Nie znam nikogo, kto by to zrobił od ręki. Nie stanę nad ludźmi z batogiem i nie zagnam ich do dodatkowej pracy...
Cytat: | A offtopując... wydaje mi się, że wymiana informacji w Tanuki szwankuje. Apeluję do "grupy warszawskiej", aby łaskawie umieszczała swoje rozważania, a przynajmniej ich wyniki, na forum. Bo dziwne rzeczy się ostatnio dzieją. |
O ile rozumiem, to ten pomysł albo nie ma związku z Grupą Warszawską, albo dobrze się kryją. Grupa Warszawska ma własne problemy pozamerytoryczne. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|