Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czy bedzie nowy FMP? |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 31-01-2007, 23:44
|
|
|
@Spike_CB - z tego, co powiedzieli na końcu ostatniego odcinka 2nd Semester wynika, że 3cia seria będzie. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Col. Frost
Samotny Wojownik
|
Wysłany: 01-02-2007, 17:33
|
|
|
Vodh napisał/a: | Mówimy o jRPG, wiadomo, że normalne RPGi obywają się bez wątków miłosnych znakomicie, ale nie wiem czy są jakieś jRPGi bez owych :P |
Dobra mój błąd. Nie zauważyłem tegi "j". Tak to się mkoge zgodzić (żeby skończyć tego offtopa :P:P:P)
Spike_CB napisał/a: | Szczerze to marze jeszcze żeby wyszła kolejna część School Rumble |
Podobno ma wyjść trzeci sezon w pierwszej połowie tego roku. Nie jest to żadna potwierdzona informacja, bardziej plotka, ale cóż. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 01-02-2007, 23:56
|
|
|
Mam nadzieję, że jak zrobią 3 sezon SR to jakoś ładnie rozwiążą tam parę wątków i zakończą z klasą ^^ Bo jakoś tak w połowie Ni Gakki właśnie powoli zaczynał mnie nużyć brak jakichkolwiek definitywnych parringów ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Col. Frost
Samotny Wojownik
|
Wysłany: 02-02-2007, 08:16
|
|
|
Oby, bo jednak po ostatnich epach drugiego sezonu można mieć nieco moieszane uczucia. Chodzi mi o te epy parodiujące w całości różne inne anime jak np. Sailor Moon, czy Mahoromatic. Po prostu widać było że autorom brakuje pomysłów i chcieli po prostu dociągnąć do końca serii. Nie twierdzę że nie były śmieszne, bo były, ale z fabułą serii nie miały nic wspólnego. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-02-2007, 08:40
|
|
|
Col. Frost - weź pod uwagę, że manga dalej powstaje. Więc główny wątek zakończony raczej nie jest. Przypuszczam (bo mangi nie czytam), że nie tyle "autorom skończyły się pomysły", co akurat w mandze jest mniej więcej coś takiego, a jako, że i tak powstanie 3cia seria, to nie chcieli wrzucać na siłę jakiegoś zakończenia.
Oczywiście, mogę się mylić. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Col. Frost
Samotny Wojownik
|
Wysłany: 02-02-2007, 19:22
|
|
|
Można było zawsze poczekać miesiąc czy dwa z wypuszczeniem drugiego sezonu :D Mam w każdym razie nadzieje że więcej takich "wstawek" nie będzie. Są całkiem fajne, ale bardziej jest to materiał na OAV-ki niż do serii. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|