Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Brak Japonek - ponarzekajmy se! |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2007, 09:38
|
|
|
Mówię, jak już. Trochę kultury, bo z takim językiem możesz w piernikowym grodzie co najwyżej bulwary zamiatać. A i żaden Japończyk rozmawiać z chamem nie będzie raczej chciał. |
|
|
|
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 07-04-2007, 10:22
|
|
|
Drodzy admini, żeby ludzie tylko takich słów używali. Swoją drogą pierwszy raz w życiu słyszę, że jestem chamem (serio!). Dzięki ;* |
_________________ - Wiesz, mój znajomy kiedyś oglądał anime...
- I co z tego?
- Teraz spoczywa na Powązkach... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-04-2007, 10:34
|
|
|
FranzKafka napisał/a: | Drodzy admini, żeby ludzie tylko takich słów używali. |
To jest forum dyskusyjne, nie ulica. Tak się składa, że dodatkowo nasze forum dyskusyjne. Pewnych rzeczy sobie nie życzymy. I nie obchodzi nas to, co robią ludzie. My chcemy spędzać wolny czas na dyskusji z kulturalnym towarzystwem.
Próby apelowania do wyrozumiałej części natury Moderacji są z góry skazane na niepowodzenie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
Ostatnio zmieniony przez Zegarmistrz dnia 07-04-2007, 10:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 07-04-2007, 10:36
|
|
|
Nawet prof. Miodek czasami przeklnie :P (O ile słowo, którego użyłem w ogóle można uznać za przekleństwo 0_o) |
- I co z tego?
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-04-2007, 10:42
|
|
|
Gdyby był tu zarejestrowany też dostałby osta.
Jeśli natychmiast nie dostosujesz się do zaleceń moderacji dostaniesz drugie ostrzeżenia za spamowanie i podważanie wyroków moderacji w publicznej dyskusji. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 07-04-2007, 10:50
|
|
|
Może jesienia wstapie na chwilkę do Torunia, jeżeli wszytko współgra. Ogólnie ładne miasto. Coś mi sie wydaje że świąteczne porządki dały sie w znaki:) |
|
|
|
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 07-04-2007, 11:23
|
|
|
Ok, już jestem grzeczny, choć mi tu polityką "nieomylnych" Kaczorów pachnie... |
- I co z tego?
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2007, 11:39
|
|
|
I tak samo jak w ich przypadku - nie podoba sie, droga wolna, nikt cie tu nie trzyma. Nie tylko moderacja nie ma ochoty na przestawanie z kims twojego pokroju. |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2007, 12:38
|
|
|
Dokładnie. Było nie było, choć treść jaka stoi za Kaczorami jest beznadziejna tak za to forma mnie urzeka i "wadza" brzmi jak dla mnie lepiej niż normalna wersja określanego pojęcia. Zatem na forum musi być "wadza" i to absolutna, którą ewentualnie można absolutnie usunąć ze swojego pieca, którego się jest "wadzcą". [XD]
A co do tematu, to zamiast Japonek wolałbym Koreanki albo Tajki nawet lepiej. Ale Japonki też ładne zresztą Amerykanki tyż. Poza tym to już i tak szczęście absolutne za mną bo Sung Hi Li się starzeje, więc nic z tego.
EDIT/
Cytat: | wstapie na chwilkę do Torunia, jeżeli wszytko współgra. Ogólnie ładne miasto. |
Ja nigdy nie wstąpię do Torunia, bo to miasto jest w tym samym województwie i ma duużo więcej basenów niż miasto Olsztyn, które to ono powinno mieć tyle i więcej basenów. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|