Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kupię Wild Rock |
Wersja do druku |
caroll
|
Wysłany: 26-06-2007, 16:50 Kupię Wild Rock
|
|
|
Uh... >.< nie wiedziałam gdzie napisać, mam nadzieje że nikt mnie za to nie zlinczuję. Poszukuję mangi Wild Rock, a ponieważ Saisha zakończyła działalność a w żadnym internetowym sklepie nie znalazłam owej mangi zwracam sie tutaj, gdzie zapewne fanów anime i mangi jest najwięcej (w każdym razie sporo). Jestem w stanie zapłacić dużo więcej niż cena z okładki, naprawdę mi zależy na zdobyciu tej mangi, a uwierzcie mi że w chwili obecnej ciężko jest ją dostać. Jeżeli ktoś ją posiada i chciałby odsprzedać (i przy okazji nieco na niej zarobić) to proszę do mnie napisać. carolla88@gmail.com.
Pozdrawiam wszystkich fanów ^.^" |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
caroll
|
Wysłany: 26-06-2007, 19:30
|
|
|
a "kony" to co to takiego? ^.^"
Wielkie dzięki ^.^" patrzyłam w Komiksiarni, ale nie wiem czemu jej nie zauważyłam, gapa ze mnie >.<
Arigatoooo :* |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
caroll
|
Wysłany: 27-06-2007, 08:53
|
|
|
Dzięki ^.^" Ale póki co ogłoszenie jest nadal aktualne, ponieważ Komiksiarnia na chwile obecną nie ma w swojej ofercie sprzedaży tej mangi. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-06-2007, 14:40
|
|
|
W empik.com jest do kupienia po angielsku - 32 złote i po szwabsku 23
Po polsku w sklepach faktycznie nie widzę. |
|
|
|
|
|
caroll
|
Wysłany: 27-06-2007, 16:43
|
|
|
Sama szukałam naprawdę wszędzie. Obeszłam empik ale nie mają tej pozycji w swojej ofercie, zresztą mają bardzo ubogą ofertę. Ogłaszałam sie też na innych forach, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Forum wydawnictwa niestety nie działa, a z samym wydawnictwem nie ma żadnego kontaktu, allegro śledzę już od jakiegoś czasu. Dlatego jedyną możliwością jest po prostu popytać sie wszędzie gdzie sie da, może akurat ktoś będzie chętny sprzedać. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-06-2007, 16:49
|
|
|
Na stronie Otaku uruchamiamy niedługo taki dział, gdzie będzie można sie ogłosić z tym i owym, zresztą na forum chyba taki już jest. |
|
|
|
|
|
caroll
|
Wysłany: 27-06-2007, 18:02
|
|
|
No to mój błąd bo nie znalazłam. A taki dział z pewnością sie przyda, bo pewnie więcej jest takich osób które potrzebują czegoś, a nie mogą znaleźć. A polski rynek jest niestety bardzo ubogi nad czym bardzo ubolewam... T_T |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|