Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tryby "aktywnosci" |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-10-2007, 07:31 Tryby "aktywnosci"
|
|
|
Zarówno Neopety jak i Subeta zapewniaja tzw "daylies", ktore polegaja a tym, ze trzeba obskoczyc X okienek i cos kliknac, a za to sie cos dostaje. Ja troche gralam w Eve Online, wiec podoba mi sie inny tryb "aktywnosci" i mam zamiar sprobowac go zastosowac.
Zalozmy, ze zwierzaka mozna gdzies "wyslac" - albo na plaze zeby szukal muszelek, albo do szkoly zeby sie uczyl, albo do roboty zeby zarabial kase. Oczywiscie, jeden zwierzak sie nie rozerwie, a wniosek stad taki, ze dla zachowania rownowagi ekonomicznej "aktywnosci" powinno byc tak ze 2 razy tyle ile wynosi maksymalna ilosc dozwolonych zwierzakow.
Jedna z "aktywnosci" by bylo uczenie zwierzaka, zeby mogl osiagnac wyzszy level, kolejna - praca (z wyplata zalezna od kwalifikacji?), kolejna - szukanie muszelek, praca w ogrodzie, w laboratorium, etc etc etc... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|