Relacje z konwentów |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-11-2008, 13:14
|
|
|
13 - 14 grudnia, Warszawa, Mokon - Grisznak będzie, jako, że Inner World robi tam konsolówkę. Niemniej, z racji roboty będę miał trudność z ogarnięciem wszystkiego, więc jenot do pisania relacji całościowej mile widziany. Niewykluczone, że swoją napiszę, bo lubię to robić, jednak alt, bardziej obiektywny i ogólny w tym przypadku byłby mile widziany. Jacyś chętni? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-01-2009, 12:40
|
|
|
http://anime.com.pl/Ecchicon_4,calendar,show,1000.html w dniach 28 luty - 1 marca w Warszawie odbywa się Ecchicon 4. Mnie nie będzie na 100% - termin mi nie pasuje, więc jest ktoś chętny na pojawienie się i napisanie relacji? Wejściówkę się załatwi, jakby co. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 06-02-2009, 20:43
|
|
|
W dniach 13-15 marca w Rzeszowie odbędzie się konwent ogólnofantastyczny R-kon. Mamy tam załatwiony patronat, i możemy wprowadzić za darmo wysłannika. Teoretycznie to mój rewir, ale nawet jeżeli będę w tym czasie w Rzeszowie, to raczej więcej uwagi poświęcę na przeprowadzkę i kwestie księgowe, tak więc sprawa jest otwarta.
Oficjalna strona - http://rkon.org/o-nas/ |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 06-06-2009, 16:22
|
|
|
Dostałem dzisiaj od Hanami zaproszenie dla wysłanników z Tanuki na Bałtycki Festiwal Komiksu GDAK. Osoby zainteresowane proszę o kontakt, chęć wyjazdu trzeba zgłosić do 10 czerwca. Szczegółowe informacje o festiwalu na stronie http://bfk.hanami.pl/ |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 15-06-2009, 12:29
|
|
|
19 czerwca 2009 w Krakowie odbędzie się Konfuzja - http://confuzja.pl/info.htm
Jako że konwent krakowski i mamy wejściówkę, byłoby dobrze mieć relację. Ktoś chętny? |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 22-07-2009, 10:52
|
|
|
A czy ktoś planuje wybrać się na Polcon? |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-07-2009, 13:03
|
|
|
Ja bym się bardzo chętnie wybrał, ale tak naprawdę dopiero po zjeździe będę wiedział, czy to w ogóle możliwe. Głównym utrudnieniem jest fakt, że prawdopodobnie w okolicach 1 września wylatuję z Polski. Ale jeżeli się uda, to pojechałbym z chęcią. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
|
Wysłany: 20-08-2009, 20:22
|
|
|
Przyda się recenzentka na Piernicon 5 czy nie bardzo? |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 20-08-2009, 20:23
|
|
|
Oczywiście, że się przyda - jeszcze pytasz? ;) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Enevi
苹果
|
Wysłany: 20-08-2009, 20:29
|
|
|
Tylko jest jeden problem: w zeszłym roku miałam darmową wejściówkę, a w tym roku się na to nie zapowiada xD |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-08-2009, 21:04
|
|
|
Umm... jeśli jeszcze nie masz wejściówki, to może być ciężko, bo z tego co się orientuję (źródła informacji: strona internetowa i Grisznak) wszystkie wejściówki są na przedpłaty i się wyczerpały. Chyba, że wejściówkę masz, to moje gadanie na nic. :)
Swoją drogą, jako że też mam zamiar się pojawić, to zapytam: kto(ś) z jenotów jedzie (i o której będzie na miejscu)? |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Enevi
苹果
|
Wysłany: 20-08-2009, 22:26
|
|
|
Napiszę bez ogródek, iż liczyłam na darmową wejściówkę (jako wysłannik Tanuki - tak to przynajmniej wyglądało w zeszłym roku), ale z Grisznakiem trudno się skontaktować, więc kto inny będzie musiał zdać relację. |
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 09-07-2010, 01:41
|
|
|
Hmm, to ja tak przy okazji piszę, że jadę dzisiaj na Ecchicon 5 Summer Festiwal do Warszawy, więc później pewnie napiszę parę słów :). |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
|