Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
W7 - problem z programem iStacker - błąd |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-11-2010, 19:05 W7 - problem z programem iStacker - błąd
|
|
|
Nie działa mi iStacker, świeżo zainstalowany, nie działa zgodność, ani wyłączenie kompozycji. Program działam na W7 32bit, teraz nie działa na W7 64 bit. W W7 32bit miałam odhaczone wszystko, żadnej zgodności - i chodził. Teraz wypróbowałam wszystkie kombinacje, łącznie z zalecanymi i niestety, nie działa. Zainstalowane jest w domyślnym folderze, żeby nie było, ale tak samo, jak instalacja gdzie indziej - mato w nosie i nie działa.
Po uruchomieniu wybija komunikat:
Kod: | Opis:
Stopped working
Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: CLR20r3
Podpis problemu: 01: istacker.exe
Podpis problemu: 02: 2.1.0.0
Podpis problemu: 03: 479da9e9
Podpis problemu: 04: System.Windows.Forms
Podpis problemu: 05: 2.0.0.0
Podpis problemu: 06: 4a275ebd
Podpis problemu: 07: 199c
Podpis problemu: 08: 11
Podpis problemu: 09: PSZQOADHX1U5ZAHBHOHGHLDGIY4QIXHX
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0415
Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline:
C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt
|
Pod koniec instalacji pojawiła się informacja jeszcze:
Please use the Windows Update to check for any critical updates to the .NET Framework.
Z bieżących aktualizacji siódemka woła jeszcze o Windows Live, które zainstaluję po moim trupie, ale nie sądzę, żeby to miało jakikolwiek wpływ... CZEGOŚ mu brakuje. Chcę wiedzieć czego.
A jeśli nie działa na x64, to potrzebuję programu do katalogowania płytek, który jest łatwy, miły, przyjemy w obsłudze i otworzy mi moją listę zrobioną w iStackerze i ją przekonwetruje w taki sposób, żeby .stc było edytowalne i zapisywane w nowym programie... |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-11-2010, 19:12
|
|
|
Próbowałaś instalować to z tym? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-11-2010, 21:18
|
|
|
Mam framework 4.0 client profile, defaultowo w funkcjach mam też 3.5.1 i 1.1 od drukarki HP. Podobnoż 3.5 jest w 4.0.
Nie działa. WRR. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|