Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Captain Tsubasa |
Wersja do druku |
Adzian
Gość
|
Wysłany: 19-03-2012, 00:01
|
|
|
Też właśnie zastanawiam się, czy jest coś dalej po 52 odcinku Road To World Cup.
Ostatni odcinek kończy się, kiedy naprzeciw sobie na murawie staje Japonia i Brazylia.
A jeśli chodzi o inne anime o piłce nożnej, Whistle całkiem mi się podobało.
Piłka w grze również ma swój klimat, chętnie bym obejrzał jeszcze raz.
Oglądałem również Hungry Heart Wild Striker, całkiem wesołe anime. Polecam.
A teraz na bieżąco oglądam Area no Kishi. Również polecam obejrzeć |
|
|
|
|
|
Heartbreak Kid
|
Wysłany: 22-05-2012, 22:09
|
|
|
Jest coś dalej, ale tylko w mangowej wersji. Bo Tsubasa cały czas wychodzi, a historia toczy się dalej.
A samo anime - kult. Odbijanie się od słupków, podwójne strzały, 3 odcinki potrzebne do przebiegnięcia boiska, mecze trwające po 6-7 odcinków (czyli czasowo dłużej niż te prawdziwe)...
Niech to jednak zostanie schowane w szafie, na półeczce z dobrymi wspomnieniami. |
|
|
|
|
|
Marcin1985
Gość
|
Wysłany: 01-11-2013, 01:58
|
|
|
Gra reprezentacji Japonii z Tsubasą też była niezła. Fakt, boisko już nie było tak horyzontalne, ale w meczu finałowym najpierw zablokowany przez Mullera Misaki wisi w powietrzu przez 18 sekund, a potem Wakabayashi broni strzał własną czapką... Był też obrazek powtarzany w co najmniej dwóch odcinkach - przed meczem z Włochami na banerze był napis -"Allez Misaki!"; podczas meczu z Argentyną wykorzystano ten sam obrazek, tylko że na banerze był napis "Argentine". |
|
|
|
|
|
Zenjo
Gość
|
Wysłany: 07-11-2015, 13:25
|
|
|
Kapitan Tsubasa to według mnie najlepsze anime. Oglądałem jako dzieciak a ostatnio przypomniałem sobie najnowsze odcinki road to 2002. Kultowa seria |
|
|
|
|
|
Gość
Gość
|
Wysłany: 07-11-2015, 13:53
|
|
|
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Kapitan Tsubasa to według mnie najlepsze anime.
Bez przesady... |
|
|
|
|
|
Łukaszb
Gość
|
Wysłany: 21-10-2016, 13:21 Thubasa
|
|
|
Witam
czy można kupić całą kolekcję Thubasy |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|