Vampire Hunter D : Bloodlust |
Wersja do druku |
Dąbi
|
Wysłany: 22-04-2003, 09:35 Vampire Hunter D : Bloodlust
|
|
|
Pierwsze moje pytanie będzie takie czy ktoś oglądał ten filmik a jeśli tak to jakie są jego wrażenia.
Drugie już bardziej konkretne to czy nie wiecie może skąd można dorwać polskiego suba to tejże produkcji ?
Bylbym bardzo wdzieczny bo co prawda angielski nie jest mi całkowicie obcy ale jednak co po polsku to po polsku. :wink: |
_________________ Ludzie i narody będą działać racjonalnie, kiedy wyczerpią wszystkie inne możliwości. ^^ |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-04-2003, 11:04
|
|
|
Nat, Ty kusicielu Ty... ;>~ Kolejne anime którego nie widziałam... Jedno z wielu, wielu, wielu...
*idzie się zalać herbatką z rozpaczy* |
|
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 22-04-2003, 11:19
|
|
|
kiedys czytałem ze bardzo fajne to anime - dlatego przylaczam sie do prosby - kto wie skad sciagna to anime i jeszcze moze One Piece ? |
_________________ "- Postanowiłem zająć się czymś porzyteczniejszym dla ludzkości.
- Czym pastorze ?
- Rozszczepianiem atomów." |
|
|
|
|
Dąbi
|
Wysłany: 22-04-2003, 11:54
|
|
|
Ściagnołem z Kazza ... troszkę waży tylko skubane z 700 MB.
A w jakości jest 464 x 256, klatek: 146371, klatek/sek: 23.976, 117 KB/sek, nieznany format tylko format jakiś dziwny i nie za bardzo ślicznie to wyglada jak na taką wagę pliku. Ale to kwestia kodeków odpowiednich.
Mi sam film sie podobał .. nawet się wzruszyłem :cry: |
_________________ Ludzie i narody będą działać racjonalnie, kiedy wyczerpią wszystkie inne możliwości. ^^ |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-05-2003, 13:02
|
|
|
ja swego czasu miałam okazję zobaczyć w dobrej jakości z polskimi napisikami kumpel miał pożyczone japońską wersję od jakiegoś gościa z niemiec i se tłumaczenie zrobił... bo gdzieś w necie znalazł angielskie tłumaczenie... i powiem tylko tyle... to anime sprawiło u mnie napad pozytywnej histeri... jest jednym z moich ulubionych tytułów o ile nie ulubionym... ja je po prostu uwielbiam... wzruszyłam sie jak nigdy... miałam doła pzrez tydzień... ale ja se chyba lubie dołować... wtedy pzrychodzi taki cudowny nastruj tajemniczości i grozy... bynajmniej w moim przypadku... jetsem oczarowana tym filmem jak macie możliwość to oglądajcie... ściagajcie i co tam jeszcze... Cudo i tyle ^^ |
|
|
|
|
|
Dąbi
|
Wysłany: 09-05-2003, 13:35
|
|
|
No ja jestem pod wrażeniem jak obejrzałem bo mi się bardzo podobał tylko ze ja niezbyt dobrze sie znam na anime i nie chciałem tutaj swoich sądów wygłaszać jako pierwszy. Niby historia prosta a ma to coś ... a co do zakończenia to wierz mi miałem podobne odczucia i ruszyloo mnie rownież. :| |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-05-2003, 16:26
|
|
|
hehe!!! cieszę sie ża mamy podobne odczucia co do tego anime... dla mnie to był przełom własnie przez nie zaczełam sie bardziej interesować jaońską kreską heh! i nie jestem żadnym znawcą siedzę w tym nie cały rok... albo i mniej ale zawsze pisze to co myśle i mnie nie obchodzi że mnie zlinczują za niewiedzę... |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 26-05-2003, 15:09
|
|
|
oj przyznam jedwabiste anime,poprostu boskie nyuuu ^____^ caly czas wracam do niego i w nocy biore siem za ogladanie ... nigdy mi siem nie znudzi...jest boskieeeeeeeeee ^____^ jesli jeshcze nie mash pol napisooff tio moge Ci przeslac...nie ma problemu nyo ^___^ ale zapeffne jusz mash ^^ pozdrawiam serdecznie fana Vampiroof ^____^ a moshe fan tesh ma cosik w sobie z Vampira??? nyo bo w kazdym razie ja za vampira siem uwazam ^____^ heh...tio pam^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 27-05-2003, 11:23
|
|
|
Ja tam w gre grałem jest fajna, a zwłaszcza ręka głównego bohatera :twisted: |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
Dąbi
|
Wysłany: 27-05-2003, 11:37
|
|
|
Cytat: | jesli jeshcze nie mash pol napisooff tio moge Ci przeslac...nie ma problemu nyo ^___^ ale zapeffne jusz mash ^^ pozdrawiam serdecznie fana Vampiroof ^____^ a moshe fan tesh ma cosik w sobie z Vampira??? nyo bo w kazdym razie ja za vampira siem uwazam ^____^ heh...tio pam^^
|
A wiesz że nie mam ... :) Tak wiec skoro to nie jest dla Ciebie problemik to poprosze o wysłanie ... ee mail mój to lowca_czarownic@o2.pl :twisted: Na szczęście nie potrzebowałem napisów tak jak jeszcze jakis czas temu troszkę język sie poprawił od tamtego czasu.
Ale racja ... anime siuper. Ma swój klimat 8)
W grę nie grałem pewnie jakaś na PSX ? |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 27-05-2003, 22:02
|
|
|
oka napisy poszly sobie jush do Ciebie nyuuu ^___^ tylko nie dziekuj ;PPP hihi^^ okia tio pozdlooffka^^ a w gierke nie glalam O__o fajna??????????pam^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Dąbi
|
Wysłany: 28-05-2003, 15:40
|
|
|
Cytat: | oka napisy poszly sobie jush do Ciebie nyuuu ^___^ tylko nie dziekuj ;PPP |
Jestem uparty szczegolnie jeśli sprawa dotyczy takich kwestii. Dziekuję bardzo.
A z wampira mam ponoć uśmiech 8) |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 28-05-2003, 22:20
|
|
|
nyo dobra podziekowales to juz trudno ;PPP prosze ^_____^ a dobre som przynajmniej ;PPP usmiech z vampira...taki podstepny usmiech??? uhhh tio fajny efekt musi byc nyo ^__________^ |
|
|
|
|
Casper
|
Wysłany: 02-09-2006, 01:04
|
|
|
Pico napisał/a: | Ja tam w gre grałem jest fajna, a zwłaszcza ręka głównego bohatera :twisted |
chyba nie na psx'a? bo tam wszystko bylo wykrecone |
|
|
|
|
|
Vardamerethiel
A może terere? :)
|
Wysłany: 04-05-2008, 19:36
|
|
|
Grafika powalająca, z fabułą gorzej, zakończenie jakieś takie nijakie, jednak sporo fajnych smaczków się znajdzie, duża szczegółowość, ciekawi bohaterowie, bracia Markus choćby, jak dla mnie odjazdowa kompani(j)a. Ciekawym efekt dawały znacznie przyciszone głosy w stosunku do ścieżki dźwiękowej, która zresztą też niczego sobie... Ostatecznie jestem z odczuciami na plus. :) |
_________________ "...Dobre słowo poparte naładowaną bronią, zdziała więcej niż samo dobre słowo..."
Al Capone |
|
|
|
|
|