Zero no Tsukaima - Futatsuki no Kishi (TV) |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-12-2008, 10:54
|
|
|
No to przecież mówię - weź na przykład mnie. Co prawda "byłem w stanie" obejrzeć resztę, ale przy drugiej serii momentami chciałem sobie dać spokój, a trzecią obejrzałem już tylko siłą rozpędu, bo w sezonie było mało ciekawych serii. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 28-12-2008, 11:09
|
|
|
Więc dobrze, że choć obstawa szła w ciemno, to nie padła żadna kwota :] |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 30-12-2008, 14:51
|
|
|
Keii napisał/a: | a trzecią obejrzałem już tylko siłą rozpędu, bo w sezonie było mało ciekawych serii. |
Odcinek specjalny do PnR też oglądałeś z rozpędu? Swoją drogą, plażowa OVA przekroczyła już wszystkie granice. Ale to temat o FnK, więc milknę. |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 30-12-2008, 21:48
|
|
|
Odcinek specjalny oglądałem z ciekawości, bo nie był połączony z główną linią fabularną. Wiedziałem o nim tyle, że to OVA. |
|
|
|
|
|
sesmen
Gość
|
Wysłany: 22-01-2009, 18:35
|
|
|
Mi najbardziej podobała się 2 i 3 seria. Powód? W 2 części było bardzo ciekawie i akcja się rozwijała i musze przyznać że najleprzy odcinek z ZNT to był właśnie odcinek ostatni z 2 seri. W 3 jednak troche się zmienia. Mianowicie: Kirche zakochuje się w Profesorku jakimś tam <nie pamiętam imienia > xD dla mnie to był absurd. Jak jakaś uczennica morze zakochac się w jakimś doktorku ;p? Jednak w pierwszej seri też było ciekawie. Nie będe mówić dlatego bo już oglądnąłem 3 serie więc nie za dobrze pamiętam 1 i 2 serie :(. W ostatnim odcinku trzeciej seri okazuje się że Tabitha <nie wiem czy dobrze napisałem :P> zakochuje się w Saito :P. Zakończenie durzo nie wyjaśnia więc morzemu być pewni że 4 seria powstanie. Nie wiadomo jednak kiedy. Jednak nie oficjalnie powinno to nastąpić gdzieś latem 2009, w lipcu czy w czerwcu. Przepraszam tez na błędy ortograficzne bo z polaka za dobry nie jestem :) |
|
|
|
|
|
Yeni
Gość
|
Wysłany: 10-02-2009, 13:58
|
|
|
Jestem pewna, że 4 seria ZnT powstanie. Są ku temu powody:
- Główny zły nadal żyje
- Nie było jeszcze romantycznego wątku Louise i Saita nie kończącego się głupim wnerwianiem Louise. xPPP
- Głupia pokojówka się nie osczepiła, i ogólnie niektóre wątki nie zostały zupełnie skończone. |
|
|
|
|
|
klopas
|
Wysłany: 23-02-2009, 21:13
|
|
|
ja z niecierpliwością czekam na 4 sezon :) ale sezony które mi się podobały najbardziej to 1 i 2.. 3 też była ok ale jakoś 1 i 2 bardziej mi się spodobały :) jak ja bym chciał żeby sezon 4 miał 24 odcinki... :D
Cytat: | - Nie było jeszcze romantycznego wątku Louise i Saita nie kończącego się głupim wnerwianiem Louise. xPPP |
nawet jak wyjdzie 4 sezon to w nim i tak to będzie :P a z resztą gdyby nie to, to ta seria zrobiłaby się dziwna :P |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 24-02-2009, 21:37
|
|
|
Cytat: | nawet jak wyjdzie 4 sezon to w nim i tak to będzie :P a z resztą gdyby nie to, to ta seria zrobiłaby się dziwna :P |
Ja wiem na pewno że Saito się ożeni z naszą Louise ale osobiście chciałbym aby pokazali Pustynie . Zawsze ciekawiło mnie jak to wygląda czy to jakiś las czy normalna piaskowa pustynia . ale mogła by się pojawić jeszcze jedna postać która włada mieczem bo Jeden miecznik Saito a reszta magowi ... nie , to trochę za prosty schemat . |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
C4rl0s
|
Wysłany: 06-04-2009, 19:38
|
|
|
Keii napisał/a: | Ja swoje zdanie wyraziłem parę postów wyżej, mogę rozszerzyć je o trzecią serię - jest ze wszystkich najgorsza, a poziom ZnT to moim zdaniem równia pochyła w dół. | Według mnie wszystkie serie ZnT są równe
MegamanNoTsukaima napisał/a: | Ja wiem na pewno że Saito się ożeni z naszą Louise |
Przecież już to zrobił na końcu drugiej serii. |
|
|
|
|
|
Luise i Saitoz
Gość
|
Wysłany: 17-11-2009, 15:38 Zero no tsukaima !!
|
|
|
C4rl0s napisał/a: | Keii napisał/a: | Ja swoje zdanie wyraziłem parę postów wyżej, mogę rozszerzyć je o trzecią serię - jest ze wszystkich najgorsza, a poziom ZnT to moim zdaniem równia pochyła w dół. | Według mnie wszystkie serie ZnT są równe
MegamanNoTsukaima napisał/a: | Ja wiem na pewno że Saito się ożeni z naszą Louise |
Przecież już to zrobił na końcu drugiej serii. |
Tylko wzieli tak ślub żeby wiedzieć czy żyją czy po to mieli te kwiatki ona powiedziała mu że to tak bo nie chce umrzeć nie będąc żonata i oni ino tak w towarzystwie siebie wzieli ślub przez wypicie wina a tak to naprawde się nie ożenili !!! dopiero się ożenią !!! <3 |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 17-11-2009, 15:44
|
|
|
Po pierwsze, po prawo masz przycisk "Edytuj". Po drugie, wystarczy jeden wykrzyknik. Na koniec zerknij TU. Pomijam fakt, że powinnaś to zrobić zanim w ogóle zaczęłaś tu pisać.
Edit: Oh my, zwracam honor, nigdy nie pisałem z gościa. Niemniej 3 posty (z czego jeden już usunięty) pod sobą to przesada... |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we.
Ostatnio zmieniony przez Loko dnia 17-11-2009, 15:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-11-2009, 15:45
|
|
|
Loko napisał/a: | Po pierwsze, po prawo masz przycisk "Edytuj" |
Nie, nie ma. Przecież pisze z gościa :P |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 19-11-2009, 16:35 Re: Zero no tsukaima !!
|
|
|
Przecież już to zrobił na końcu drugiej serii.[/quote]
Tylko wzieli tak ślub żeby wiedzieć czy żyją czy po to mieli te kwiatki ona powiedziała mu że to tak bo nie chce umrzeć nie będąc żonata i oni ino tak w towarzystwie siebie wzieli ślub przez wypicie wina a tak to naprawde się nie ożenili !!! dopiero się ożenią !!! <3[/quote]
Powiem jak w pewnym kabarecie : "No co ty gadasz?"
ekhem A tak na poważnie. Możemy się spodziewać 4 sezonu. Ktoś na YT co jakiś czas dostaje info na ten temat. Podałbym wam link, ale go zgubiłem. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Shinku
UWAGA! TSUNDERE!!
|
Wysłany: 12-09-2010, 12:26
|
|
|
Nie da się nie lubić Zero no Tsukaimy , to bardzo fajne anime uwielbiam to! A lOUISE JEST BARDZO ŁĄDNA :3 |
_________________ INUYASHA:OSUWARI!!
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 12-09-2010, 12:30
|
|
|
ZnT bardzo łatwo da się nie lubić - wystarczy nie przepadać za fanserwisem. Zresztą, o ile pierwsza seria zaliczała się do kategorii "ujdzie", to 2 i 3 były beznadziejne... |
|
|
|
|
|
|