Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
La Corda d'Oro |
Wersja do druku |
Noriel
|
Wysłany: 09-11-2009, 22:55
|
|
|
Mnie seria się całkiem podobała. Dobrze się przy niej bawiłam, fabuła nie była zbytnio skomplikowana, a do tego od groma przystojnych bohaterów ;] I każdego można było za coś polubić.
Ren'a - za ten chłód, tajemniczość, a mimo wszystko troskliwość w stosunku do Hino; Hiharę - za jego poczucie humoru i wieczny optymizm;
Yunoki'ego - za tą 'mroczną stronę', choć do niego najtrudniej było mi się przekonać
Shimizu - toż to była słodycz chodząca. Ale lubiłam jego filozoficzne przemyślenia. Poza tym uwielbiam wiolonczelę.
I jeszcze ten zielony, co grał na fortepianie - za wierność po prostu.
Natomiast główna bohaterka mnie denerwowała. Taka wiecznie niezdecydowana, oczywiście wszystkich w sobie rozkochała, ale nie zauważyła, że cała piątka się do niej ślini.
Ogółem polecam, komuś, kto chce obejrzeć lekką i przyjemną serię :) |
|
|
|
|
|
Reijia_
|
Wysłany: 28-03-2010, 11:53
|
|
|
Byłam optymistycznie nastawiona do tego tytułu i pokładałam w nim wielkie nadzieję na to, iż wzbudzi we mnie emocje jak na prawdziwy romans przystało...I chyba za wysoko postawiłam La Corda D'Oro poprzeczkę. Dosłownie męczyłam się z seansem, od tej tony cukru głowa mnie bolała...Wszyscy naokoło latali z Hino Kahoko i ją pocieszali...Jejku, ile można!? :| Nie chcę nikogo urazić, ale stanowczo odradzam! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|