Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
KissxSis |
Wersja do druku |
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 28-04-2010, 15:19
|
|
|
Odcinek 4 dosyć spokojny. Zabawne było dla mnie sam scena,
- Spoiler: pokaż / ukryj
- gdy siostrzyczki mówiły, że faceci to zwierzęta, a sama zabierają sie za swojego domniemanego braciszka.
Cieszę się, że zrobili serię. Manga jest fajna, ale jak ktoś wcześniej powiedział trochę się psuje. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-04-2010, 06:45
|
|
|
Kissxsis jest dla mnie dobrym tytułem w którym mamy teoretycznie sztampowe postacie pokazane w sposób, który jest dla mnie do przetrawienia. Ci, którzy nie lubią ecchi, i innych rzeczy z tym wiązanych odstawiam do panów z nadmiarem testosteronu, albo do tajemniczych notatników, o których wiadomo tylko tyle, że służą do zabijania. Po prostu ten tytuł jest przeznaczony dla dość specyficznej (choć dość dużej w Japonii) grupy odbiorców, którzy od anime nie wymagają fabuły typu Death Note, tylko szukają nieskomplikowanej rozrywki, z której będą mogli się pośmiać (ja jestem przedstawicielem tej grupy, z czego jestem dumny!!). Tak więc opinia pana o nicku Grisznak jest dla mnie niezrozumiała, a mających podobne opinie odsyłam do tego, co oglądali wcześniej... |
|
|
|
|
|
Tai16
Gość
|
Wysłany: 02-01-2011, 11:50
|
|
|
Bardzo mi się spodobała recenzja Kiss Xsis TV i wiem że jak tylko skończe Kaze no Stigma będę musiał to obejrzeć. |
|
|
|
|
|
Grubielec
Gość
|
Wysłany: 09-01-2011, 15:15
|
|
|
Moje pierwsze anime , polecone przez kolegę i już zawszę będę mu za to wdzięczny. Tytuł dla mnie po prostu magiczny (utwór "Junsui Kiss" już od pierwszej nuty wyciąga łzy z moich oczu :]), po obejrzeniu go myślałem o nim niemal nonstop przez 2 dni i nie miałem dość , a wręcz przeciwnie , zacząłem całą serie jeszcze raz oglądać od początku ;D , z utęsknieniem czekam na 6 OVA (zapowiadany na maj). Polecam też mangę , która także jest świetna i uzupełnia się z anime + przedstawia kilka nowych sytuacji. Ode mnie dostaję szkolne 5 ^^ naprawdę polecam |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-01-2011, 19:56
|
|
|
Snikers123, post poleciał za gwałt ze szczególnym okrucieństwem na języku polskim. Skoro masz czas na oglądanie anime, lepiej poświęć go na przejrzenie słownika ortograficznego. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|