Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Iriya no Sora, UFO no Natsu |
Wersja do druku |
Kaioken
|
Wysłany: 12-03-2009, 17:44 Iriya no Sora, UFO no Natsu
|
|
|
Takie Anime, a jeszcze nie ma go na tej stronie. Najlepsze jakie widziałem, posiada 6 ova jest naprawdę interesujące i myślę, że każdy powinien po nie sięgnąć. W czasie oglądania miałem wrażenie, że to Anime ma kilkanaście odcinków. Jak na takie, krótkie Anime to naprawdę wypadło ekstra. Co o nim sądzicie? Ci co oglądali. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
|
|
|
|
Kaioken
|
Wysłany: 12-03-2009, 18:08
|
|
|
Tutaj jest, ale miałem na myśli forum. Z Tanuki właściwie dowiedziałem się o istnieniu tego Anime :] |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 12-03-2009, 20:14
|
|
|
Całkiem przyzwoita seria, no i krótka. Dla mnie poziomem (choć nie nastrojem) porównywalna do analogicznego długością Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora.
Zwłaszcza główna bohaterka, Iriya warta jest wyróżnienia. Choć na tyle udziwniona przez panujące warunki, że ciężko nazwać ją realistyczną, to nadal jest jedną z niewielu postaci "innych niż wszystkie". Co zwłaszcza w obrębie romansów jest bardzo rzadkie. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|