Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
CANAAN |
Wersja do druku |
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-07-2009, 18:32
|
|
|
Ep 3
"It's a cliche crisis, isn't it?' - trafny komentarz pada z ust dzieciaka. Wciąż nie wiadomo o co chodzi i dlaczego złowrodzy mordercy rozlewają keczup w pokojach hotelowych; odpowiedzi żadnych, a pytań z odcinka na odcinek coraz więcej. Straszna klapa będzie, jak tych wszystkich sznureczków ze sobą nie powiążą... Ale poczucie humoru twórców mi zdecydowanie odpowiada, postaci są fajne - nawet Maria "SUGOI!!!" Oosawa daje się polubić, podobnie jak Canaan i dziennikarz. Trochę mało Alphard, ale jej czas dopiero nadejdzie. Chyba.
A dziewczę, które w poprzednim odcinku przyprawiło sobie sztuczny biust znowu się pojawia - taka tutejsza "kobieta pracująca"? Ciekawe, co ona ma z tym wszystkim wspólnego...
I jedna drobna wpadka animatorów - scena, w której Sugoi pakuje sobie do ust łyżkę pełną lodów wygląda... dziwnie. |
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 11-03-2010, 22:39
|
|
|
Słyszałem, że w tym anime są poniekąd sceny militarystyczne. Prawda to? Jeżeli tak, mógłby ktoś się podzielić informacją, w których odcinkach? |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|