Vampire Knight +Guilty |
Wersja do druku |
Yooki
Gość
|
Wysłany: 26-12-2009, 15:40
|
|
|
Hej nie wiecie może czy bedzie nastepna seria odcinków (po ostatnim odcinku vampire knight) |
|
|
|
|
|
Neko
Gość
|
Wysłany: 28-02-2010, 01:41
|
|
|
czy bedzie 3 czesc ?????????? |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 28-02-2010, 10:01
|
|
|
Na MAL'u nie ma żadnej wzmianki o ewentualnym wypuszczeniu trzeciej części w tym roku. |
|
|
Monia
Gość
|
Wysłany: 11-03-2010, 00:40
|
|
|
Hej....troche odbiegne od tematu..a wlasciwie nie wiem czy odbiegne bo inteesuje mnie tylko czy te anime skonczylo sie mniej wiecej tak jak manga czy moze manga toczy sie dalej....a moje pytanie wzielo sie stad ze bardzo podoba mi sie to anime i nie chcialabym 'popsuc' tego wrazenia czytajac mange jezeli oczywiscie jest podobnebo zawsz jest tak zecos rozczrowuje a w tym wypadku nie chcialabym zeby tak sie stalo...a jezeli nie jest to zaraz zabire sie za czytanie :) nie mniej jednaj ogolnie chcialam sie zapytac tylko czy konczy sie to mniej wiecej tak samo :) |
|
|
|
|
|
Michiyo
|
Wysłany: 11-03-2010, 11:34
|
|
|
Koniec anime odbiega trochę od mangi, bo chyba wtedy skończył im się materiał a manga toczy się dalej. Oprócz końcówki raczej nie ma wielkich różnic. Ogólnie uważam, że manga jest nieco lepsza ale to już kwestia gustu ;) |
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 26-07-2010, 22:41
|
|
|
boytoy - zdziwię Cię, ale mimo wszystko Yuuki nie jest najgłupszą bohaterką anime na świecie .. niestety, zdarzają się głupsze, np. Kotoko z Itazura no Kiss.
Vampire knight .. Ah .. Anime po którym miałam takiego doła, że trudno to nawet opisać. Bardzo dobra kreska, świetna mroczna muzyka Kanon Wakeshimy "Sill Doll". Najgorsze zakończenie 2 serii .. Nienawidzę tego anime za to. Tym bardziej że prawdopodobnie nie będzie 3 serii.. Ubolewam nad tym ; (
ZŁĄCZMY SIĘ WSZYSCY W BÓLU I ŻALU ..
amen |
|
|
|
|
|
zansatsu
|
Wysłany: 22-12-2010, 13:56
|
|
|
Jedno z tych anime, o których wstyd mówić,że się widziało ^.^' Uwielbiam tematykę wampiryzmu i to zachęciło mnie w ogóle do obejrzenia tej serii. Ale się przejachałaaaaaaam? Już na początku uznałam Yuuki za postać głupiutką, a co gorsza drażniącą. Po drugie Zero. Z wyglądu piękny chłopak, z charakteru tylko takiego rwać. Ale hm... Zachowanie?
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Dziwi mnie, że taką postać osadzono tylko do rangi sługusa.
Kaname. Na początku go nie lubiłam. Później zaczął mnie intrygować. Oczywiście całą tajemnicę zwęszyłam nim przyszło co do czego. Reszta wampirów to zwykłe pionki i właściwie mogłoby ich nie być, aż dochodzimy do Marii. Od początku ją polubiłam
- i bardzo mnie bolało kiedy Kaname zabił Shizukę, bo to przekreśliło szansę na zabicie Yuuki :(. Ach... No i Ichiru, jego wręcz pokochałam.
Druga seria zmęczyła mnie bardzo i obejrzałam ją tylko dla świętego spokoju. Zakończenie lipne.
- Jeszcze ten motyw wchodzenia w ciało syna. O nie... Błagam.
|
|
|
|
|
|
Mikaga
Gość
|
Wysłany: 07-02-2011, 22:13
|
|
|
Usłyszałam o VK i pomyślałam: drugi Zmierzch, nie warto oglądać. Ale akurat miałam wolne więc obejrzałam. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba spadłam z krzesła. Nie będę się tu rozpisywać, ale: fabuła, bohaterowie, kreska no i ta muzyka... Do dziś mam dzwonek On/Off. Wszystko prawie idealne. Piszę prawie bo nic idealne nie jest. Z początku interesowałam się głównie tylko postaciami Yuuki i Zero, potem przeniosłam się na innych bohaterów. A manga? Niemałe zaskoczenie. W pozytywnym sensie, oczywiście. |
|
|
|
|
|
Valerain
Arbiter Elegantiarum
|
Wysłany: 07-02-2011, 23:15
|
|
|
Mam małe pytanie, do kiedy którego chapteru w mandze doprowadzona jest akcja anime? |
_________________ "Hey, Gilbert, can you hear the poem of wind and trees" |
|
|
|
|
shokugana
The Dragon Girl
|
Wysłany: 15-11-2011, 19:50
|
|
|
Co do Vampire Knight mam zamiar się powtórzyć, jak na wielu stronach internetowych o tematyce m&a. Jakby to zebrać wszystko razem, to wyjdzie, że ten tytuł to normalny groch z kapustą: kopa niewyjaśnionych rzeczy z przesadzonym dramatyzmem na tle wampirów. Całość nie ma rąk i nóg, a główne postacie są takie irytujące....jak ja w ogóle 1 serię strawiłam?! To zostanie w tajemnicy....
Zgadzam się z @boytoy- Yuki to najgłupsza postać z całej historii anime! |
_________________ Moje motto: "Jakby nie Die, Der, Das byli by Niemcy z nas".... |
|
|
|
|
Valerain
Arbiter Elegantiarum
|
Wysłany: 15-11-2011, 20:20
|
|
|
w ogóle na palcach jednej ręki policzę ile postaci o imieniu Yuki, ni wywoływało u mnie gwałtownej chęci mordu. |
_________________ "Hey, Gilbert, can you hear the poem of wind and trees" |
|
|
|
|
|