Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dog Days |
Wersja do druku |
Progeusz
|
Wysłany: 18-07-2012, 01:14 Dog Days
|
|
|
MOE OVERLOAD.
Nie daję rady, roztapiam się. To anime jest zbyt słodkie.
Mógłbym je oglądać z zamkniętymi oczami, a i tak byłoby cudowne. Ta plejada wyśmienitych seiyuu... muzyka dla uszu! Niewiele anime może się pochwalić taką obsadą.
To jest tak mega pozytywne, kolorowe, radosne... od razu się człowiek cieszy, serce rośnie.
Właśnie obejrzałem trzy odcinki pod rząd, 03-05 i dla dobra policzków robię sobie przerwę, po prostu nie mogę się powstrzymać od szerokiego uśmiechu ^___^
Nie ogarniam jak głupim stworzeniem musiałem być w zeszłym roku gdy rzuciłem serię po pierwszym odcinku. Oh, niecne me dawne ja, odrzucam cię! Teraz kroczę pośród światła, rozpływając się nad Dog Days! |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-07-2012, 21:30
|
|
|
To nie tylko moe. To moe badass :D
Horo z mieczem jest wyśmienitym pomysłem. |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-07-2012, 13:48
|
|
|
Nie da się ukryć, seria jest bardzo lekka, zabawna, dobrze się ogląda i doskonale poprawia humor.
Właściwie, nastrój który generuje przypomina mi, jak dobrze się bawiłem dawno temu, gdy na antenie TV byli Slayersi :) |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|