Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Hunter |
Wersja do druku |
Trig
|
Wysłany: 23-09-2006, 13:33 Hunter
|
|
|
Hunter jest jak dla mnie najlepszym polskim zespołem :razz: Najbardziej podoba mi się płyta "Medeis" ,bo jest bardzo spójna,ma fajne teksty,a na koncertach to dopiero jest zabawa przy tych kawałkach.Na początku jak kupiłem sobie "T.E.L.I",to mi się ta płyta niezbyt podobała[poza kilkoma utworami],ale gdy poszedłem na ich koncert,to się mój stosunek do tej płytki diametralnie zmienił[oczywiście na + :D ].
Jeśli ktoś chciałby poznać Hunter to niech wejdzie na Hunter na youtube znalazłem to w necie;) Jest tu sporo teledysków,fragmentów koncertów i programów tv ,w których wystąpił Hunter. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-09-2006, 14:56
|
|
|
Ja równierz uważam Huntera za bardzo dobry zespół :) Moja ulubiona płyta Huntera to T.E.L.I., ale na żadnej płycie nie brzmią tak fajnie, jak na koncertach :) Narazie zaliczyłem 2 koncerty huntera (jak supportowali Soulfly'a w Stodole w wakacje 2005 roku oraz na tegorocznych Ursynaliach) i z wielką chęcią pójdę na kolejny jak się nadarzy okazja (a taka np. Coma mnie po 2 koncertach trochę znudziła szczerze mówiąc). A Saimon (basista) jest świetny :D |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Nezumi
Wieczny i Nieskończony
|
Wysłany: 24-09-2006, 11:01
|
|
|
całkiem fajny trash metal. znam tylko kilka piosenek ale mi się podoba :) |
|
|
|
|
|
Trig
|
Wysłany: 16-10-2006, 08:06
|
|
|
Na oficjalnej stronie huntera www.hunter.art.pl pojawiły się wreszcie w dziale download :teledyski,fragmenty koncertów i programy tv z udziałem Huntera. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|