Czego w tej chwili słuchacie? |
Wersja do druku |
xluxlux
|
Wysłany: 29-09-2009, 18:16
|
|
|
W chwili obecnej leci Rise Against - swing life away. Ahhh, Rise! Od ich koncertu w Polsce (na którym byłam^^) nie mogę przestać ich słuchać :) . A swing life away jest poprostu piekne... a jak ładnie śpiewaliśmy na koncercie ^^ Swing life away :) magia... |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 01-10-2009, 22:41
|
|
|
"Heat Island" by Rhymester, czyli opening do "Ayakashi". Uczepiło się mnie... ^^. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-10-2009, 00:08
|
|
|
Train - Drops of Jupiter często dziś ta piosenka u mnie leciała. |
|
|
|
|
|
Meliana
desert rose
|
Wysłany: 02-10-2009, 14:19
|
|
|
Ostatnio powróciłam do Riverside'a, a wczoraj miałam przyjemność być na ich koncercie w poznańskim klubie Esculap. Powiem tylko...wow! Ale przeżycie! Fantastyczna muzyka, przepiękny, delikatny wokal. Wielki Szacunek! |
_________________ "Niebo tego świata. Odtąd każdy rok jest wygraną." Issa |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 02-10-2009, 14:27
|
|
|
Psytrancowe radio Philosomatika. Wprawdzie więcej tu nowocześniejszych odmian typu fullon niż klasycznego goa, ale też niezłe :) |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 02-10-2009, 14:33
|
|
|
Ja Riverside widziałem na żywo. gdy promowali bodajże swój drugi pełny studyjny albumik. Był to koncert w legendarnym gnieźnieńskim MDKu (to tutaj moherowe babcie próbowały zbojkotować koncert Vadera w 2001 r.). Koncercik był naprawdę fajny, choć warunki są tam typowe dla Miejskich Ośrodków Kultury.
Ja na cześć wiadomości, iż Wishbone Ash ma zagrać w Poznaniu, słucham Pilgrimage. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-10-2009, 09:55
|
|
|
Justice - D.A.N.C.E. Czemu podobnych kawałków jest tak mało? |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 04-10-2009, 12:56
|
|
|
BOReK napisał/a: | Justice - D.A.N.C.E. |
Zgadzam się, świetny kawałek :)
A tymczasem ja słucham sobie albumu "Dig Your Own Hole" Chemical Brothers :) |
|
|
|
|
|
Kouta90
|
Wysłany: 04-10-2009, 22:20
|
|
|
Kokia - Transparent, ach przypomina się to dramatyczne zakończenie Requiem For The Phantom... |
_________________ MY ANIME LIST |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 05-10-2009, 07:27
|
|
|
Album "Talkie Walkie" zespołu Air. "Dziewczyna kwiatu wiśni" mnie urzekła :) . Ogólnie ta płyta to bardzo dobry chillout ^^. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 05-10-2009, 20:27
|
|
|
A ja teraz lawiruje między dwoma płytami, które to Dobry Człowiek dał w moje ręce. Pierwszą jest zapis koncertu Voo Voo z kwietnia 2004 roku (gdzie, co najlepsze, jest to darmowa płyta dołączona do jednego z wydań Rzeczypospolitej) i Kult Kazika - Utwory Dotąd Niepublikowane, czyli zbiór "garażowych" produkcji Kultu. Obie płytki całkiem ciekawe, trzeba przyznać. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 10-10-2009, 20:17
|
|
|
W tej chwili genialny remiks utworu "Why you wanna trip on me" wiadomego artysty, którego (remiksu znaczy) nigdzie nei mogę dorwać. Coż, pewnie jak zwykle po przekopaniu internetu puszczę jeszcze raz na fulla i nagram empetrójką - -co prawda wejście od słuchaek zepsute, ale nagrywa nawet dobrze :) |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 11-10-2009, 08:54
|
|
|
Album "Hysteria" zespołu Human League :) . Całkiem fajny new romantic. |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-10-2009, 18:15
|
|
|
Ostatnio najczęściej przewija mi się 7 symfonia Beethovena, zwłaszcza fragment z Nodame Cantabile |
|
|
|
|
|
|