Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czego w tej chwili słuchacie? |
Wersja do druku |
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 24-06-2007, 15:51
|
|
|
Caladan napisał/a: | East 17 dobry boysband z lat 90 |
Eh, uwielbiałam go. Pamiętam, że kupiłam sobie ich kasetę, na której It's alright było w innej wersji niż na klipie, byłam załamana. Obejrzałam przed chwilą teledysk, ich stroje, ruchy i miny są takie zabawne. Niby występują przed publicznością, ale kamera RULEZ ;] Czy ja dobrze pamiętam, że jeden z członków zespołu ma polskie korzenie? |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-06-2007, 17:04
|
|
|
Wyciągnąłem ze starcyh płyt Grechutę i słucham sobie, zwłaszcza mojej ulubionej "Lanckorony". Mimo upływu lat ma to wciąż swój urok. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 24-06-2007, 18:47
|
|
|
W tej chwili - Mutant Star - Demimonde (całość)
|
|
|
|
|
|
Eskel
zv
|
Wysłany: 24-06-2007, 21:43
|
|
|
Odnawiam znajomosc z Kent, przesluchuje album "Isola". Czas plynie wolniej, a i jakos chlodniej sie zrobilo .. ; ) Musze sie wybrac do Szwecji kiedys : P
|
|
|
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 24-06-2007, 22:22
|
|
|
Eskel napisał/a: | Odnawiam znajomosc z Kent, przesluchuje album "Isola". |
Dobrze wspominam tę płytę, ale przestałam śledzić działalność zespołu. Heh, chyba nie wiedziałam nawet, że pochodzą ze Szwecji... albo pamięć mnie poważnie zawodzi. W każdym razie przypomniałeś mi tym postem o innym szwedzkim zespole, za którym swego czasu przepadałam. Może czas odświeżyć sobie Eskobara :) |
|
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 25-06-2007, 22:41
|
|
|
Turnau, płyta "To tu to tam", a w tej chwili konkretnie "Wszystko co piękne"... a zaraz sobie puszczę "Bracką". Kocham tę muzykę, idealna na cichy wieczór... :) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-06-2007, 22:51
|
|
|
Cintra - nie mogę się nie zgodzić :3
U mnie akurat (znowu) Kasia Groniec, płyta "Poste Restante". Sąsiedzi mnie znienawidzą... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-06-2007, 22:54
|
|
|
W tej chwili lecą sety ściągnięte z we call it TECHNO:
John Acquaviva - Electronic May 2007 (set w stylu electro/tech-house)
Patric DSP - Acid Rain (styl acid house/acid techno) ^__^ |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-06-2007, 17:15
|
|
|
"Pros and Cons of Hitch Hiking" Rogera Watera i "Berlin" Lou Reeda - dwie płyty, które działają diabelnie przygnębiająco, ale jest w nich coś niemal narkotycznego, co sprawia że wciąż, mimo upływu lat, po nie sięgam. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-06-2007, 17:38
|
|
|
OST z Ghost Hunt, muzyka równie nierealna jak dzisiejszy dzień, niesamowicie się przy niej odprężam. |
|
|
Dembol
|
Wysłany: 26-06-2007, 17:43
|
|
|
Electric Six - Switzerland - Najnowsza płyta geniuszy z Detroit. Nie tak ostra jak poprzednie (zwłaszcza Fire), ale to dalej kawałek solidnego rocka wzbogaconego syntezatorami. Świetne, zabawne teksty i dobre pomysły na kawałki.
I jeszcze El D upa - Gra? - szalona płyta :) |
_________________ Evil Manga
Ostatnio zmieniony przez Dembol dnia 26-06-2007, 18:06, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-06-2007, 17:54
|
|
|
przed chwilą Ski Skład a obecnie Nightwish...nie ma to jak skakanie z gatunku na gatunek...a przez ostatni tydzień na winampie królował Slayers oraz utwory z Gitsa plus dodatkowo:Outlaw Star, opening- Through the night, Samurai_Deeper_Kyo_Single_-_01_-_Blue_Requiem, Mononoke Hime - Main Theme, run_rabbit_junk, oraz Vempire Princess Miyu - Miyu Yachiro. grunt to zmiana klimatów...__^__ |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-06-2007, 20:29
|
|
|
ostatnio spodobał mi sie jeszcze niejaki zespół 12012 ale nadal uważam że nie ma niczego leprzego niż Gazette Girugamesh & Maximum The Hormone....
peace~!! ^__^ |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 26-06-2007, 21:18
|
|
|
Też bardzo lubię. Jakiś czas temu wróciłam do ich albumów, które mam już od jakiegoś czasu, ale przesłuchane bardzo pobieżnie. Szybko sklasyfikowałam je jako ~niezłe, lecz nie powalające~ i ograniczyłam się do słuchania kilku utworów singlowych (w tym mój ulubiony "want, want, want"). Teraz, słuchając "Play Dolls" stwierdzam, że nie doceniałam chłopaków - świetna płyta, uwielbiam takie odkrywanie muzyki na nowo! Nie twierdzę, że prezentują jakiś niesamowity poziom, w sumie średnio mnie to interesuje, bo jak dla mnie największą zaletą ich muzyki jest nastrój - taki chłód i melancholia, a gdzieś tam na dnie burza emocji. Bardzo mi odpowiada.
Muszę ich jeszcze pochwalić za ładne okładki. Większość j-rockowych okładek to dla mnie jakieś nieporozumienie (czasami podmieniam sobie co większe koszmarki w iTunesie :D). |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-06-2007, 21:26
|
|
|
Na starą dobrą muzykę mnie naszło - Anna Jantar. Tyle. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|