Temat rekrutacyjny. |
Wersja do druku |
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-07-2009, 16:20
|
|
|
Serik napisał/a: | Zabić Dro... Drizzta? Zróbcie to dla mnie! :D |
As you wish ;) Aczkolwiek ja bym na Twoim miejscu potem całe życie męczył się tym, że sam tego nie zrobiłem :P
Tak więc...
UWAGA! UWAGA!
Ogłaszam niniejszym, że do przygody zostaje wprowadzona rola specjalna... Rola, której objęcie nie stoi na przeszkodzie, aby wcielić się w inną postać - Drizzt Do'Urden.
Zahaczka fabularna: Teleportowany do Mulhorandu na skutek Bezsensownego Zwrotu Fabuły ™.
Wymagania od odgrywającego: Znajomość przynajmniej kilku dzieł o Drizzcie, umiejętność dobrego odegrania idioty.
Rola fabularna: Zginąć w pierwszej bitwie. I nie, reklamacji przyjmować nie będziemy - więc o powrocie Drizzta zapomnieć możecie :D
;) |
|
|
Serik
Gość
|
Wysłany: 06-07-2009, 16:32
|
|
|
Cytat: | Aczkolwiek ja bym na Twoim miejscu potem całe życie męczył się tym, że sam tego nie zrobiłem :P |
Seriki z settingu znają wyłącznie Podmrok, a i to po łebkach. Raczej nie podjęłabym się nadrabiania od podstaw z wikipedii i pochodnych. |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 06-07-2009, 16:35
|
|
|
Serik napisał/a: | Seriki z settingu znają wyłącznie Podmrok, a i to po łebkach. Raczej nie podjęłabym się nadrabiania od podstaw z wikipedii i pochodnych. |
A wiesz, że jest jeden z powodów, dla których wybrałem Mulhorand? :P O Mulhorandzie były chyba 2 strony z Zapomnianych Krain: Opisu Świata, a podręczników settingowych do trzeciej edycji o nim brak ;] Tak więc, świata do nadrobienia wcale dużo nie jest. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 06-07-2009, 17:42
|
|
|
Cytat: | As you wish ;) Aczkolwiek ja bym na Twoim miejscu potem całe życie męczył się tym, że sam tego nie zrobiłem :P |
Nie ciesz się tak, Serik na razie jest za, ale jak już go zabijecie zrobi się jej szkoda szkodnika. Zupełnie jak kiedy ja go załatwiłem w swoim opowiadaniu. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 06-07-2009, 17:48
|
|
|
@Ysen - najwyżej złapie angsta większego niż ten Drizzta po śmierci Eilifann i rzuci się na Bractwo, chcąc pomścić drowa :P Mi to odpowiada... I tak głównymi siłami dowodzić nie zamierzam, więc chętnie jej pokibicuję ;) |
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
|
Wysłany: 06-07-2009, 20:15
|
|
|
Pytanie... jako że atakujecie macierzysty świat mojej postaci i aktualnego drowiego domu mojego głównego NPC... czy macie coś przeciwko wprowadzeniu przeze mnie mojej ciężkiej artylerii? |
|
|
Velg
|
Wysłany: 06-07-2009, 20:30
|
|
|
Ustalenia: ciężka artyleria oczywiście może być ;) |
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
|
Wysłany: 06-07-2009, 20:33
|
|
|
Zakres ciężkiej artylerii zostanie dostosowany do questu, jeszcze zobaczymy :-) |
|
|
Velg
|
Wysłany: 07-07-2009, 21:31
|
|
|
Well... sądzę, że jutrzejszym lub pojutrzejszym popołudniem możemy się szykować na start :P Czy ktoś ma coś ważnego do zakomunikowania - co powinniśmy uwzględnić w poście rozpoczynającym? (tak, aby siły MACu nie przeszły np. traktem, który miał być obsadzony przez 100k armię :P) |
|
|
|