Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sabaku no Hōō - komentarze i informacje. |
Wersja do druku |
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 27-11-2010, 11:58 Sabaku no Hōō - komentarze i informacje.
|
|
|
To ja tu oddam głos Repliemu, on zarządza stroną techniczno-fabularną questu (a ja tu tylko piszę :P) Ale ogółem quest stawia na walkę z złem i dobrą zabawę. Mam nadzieję, że ta nowa odsłona questu bardziej przypadnie wam do gustu, a teraz oddaję głos Repliemu. |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 27-11-2010, 12:31
|
|
|
Tysiąc lat temu, pół-mroczny elf, pół-demon Asura, okrzyknięty przez swych poddanych Królem Demonów stanął do walki z człowiekiem,
który przedstawił się jako SonoMera. Asura nie wierzył w jego wygraną, dlatego obiecał mu oddać całą pustynie, oraz prawo do
wydobycia tam Endrytu. Młody <wtedy> człowiek wyrzucił swoje bronie, po czym przyzwał na swe ramie czerwonego ptaka, którego nazwał
feniksem. Twierdził, że ptak potrafi go wskrzesić, oraz przy połączeniu z nim zwielokrotnić jego siłę. I rzeczywiście, ilekroć Król
zadawał cięcia w punkty witalne, Sonomera nie umierał, zaś kiedy uderzał pięściami w zrobioną z czarnej stali zbroję, roztrzaskiwała się ona na kawałki.
Asura przegrał. Nie czuł żalu, był honorowym wojownikiem, więc oddał mu pustynie. SonoMera dostał też przydomek "Boga Pustyni".
Minęło 120 lat. Sonomera stworzył nową klasę, zwaną Pustelnikami Feniksów. Założył 4 obozy, w których można było zaznać wszelkiej maści wygód.
Stworzył "Pustynny Kolos" : okrągły budynek, w którym zapisał całą swoją wiedzę.Po 80 latach panowania nad Pustelnikami opuścił ten świat.
Tyle może o realiach. Zadaniem dołączających jest zwiedzenie pustyni wzdłuż i wrzesz, walka z ogromnymi ilościami wrogów, oraz oczywiście
dobra zabawa. Miejscami chciałbym też przedstawić wam miejsca i tradycje, które wymyśliłem. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|