Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zakątek Krainy Valenth |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-11-2009, 23:32
|
|
|
Dla amatorów smoków doszły kolejne dwa w limitowanej edycji: Lyric'ai Dreamscar oraz Valdren Flarion. O ile się nie mylę, one celowo wyglądają jak "prymitywniejsze" wersje Boralionów i Flarionów. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Kadi
|
Wysłany: 18-11-2009, 16:02
|
|
|
Mam pytanie... Jak się pisze te linki, że jak się klika na zwierzaka(jajko) to odrazu sie pojawia jedzenie to nie trzeba klikać na nie tylko samo już wyskakuje???
A przy okazji kliknijcie ;)
|
Ostatnio zmieniony przez Kadi dnia 15-01-2010, 14:02, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-11-2009, 16:25
|
|
|
W pierwszym poście w temacie jest odnośnik do FAQ - a języku angielskim jest ono. Można sobie obejrzeć co wyrośnie na jakiej karmie z którego jaja.
Co do karmienia: po linku do danego zwierzaka musisz wstawić /nazwa+jedzenia (slasz nazwa jedzenia+z+plusikami w miejsce spacji). I już ci karmią.
Z adresu, który dostałaś do jajka i który wkleiłaś w wiadomość możesz usunąć część o karmieniu i adopcji z Valenth. Kod będzie wyglądał zamiast tak:
Kod: | [url=http://www.valenth.com/feed/1308069][img]http://valenth.com/lab/1308069.png[/img]
Feed Me![/url]
[url=http://www.valenth.com]Adopted from Valenth[/url] |
tak:
Kod: | [url=http://www.valenth.com/feed/1308069][img]http://valenth.com/lab/1308069.png[/img] | (usuwasz część od "Feed me!" do "Valenth"). Oczywiście po numerku zwierzaka wstawiasz /nazwę+jedzenia. I pamiętaj o zamknięciu tagów. [/url], [/img]
I wtedy można jajka ustawić ładnie w rządku, likwidując przerwy między nimi (patrz pozostałe jaja w wątku) |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 20-11-2009, 16:06
|
|
|
Zaszalałam troszkę... Niektóre zaadoptowałam jakiś czas temu, inne są nowe. Wciągające to nawet...
Wreszcie mam Lapsworga~
|
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
Ostatnio zmieniony przez Hisayo dnia 28-02-2010, 13:47, w całości zmieniany 16 razy |
|
|
|
|
MajRox
Gość
|
|
|
|
|
archie
|
Wysłany: 08-12-2009, 21:38
|
|
|
[url=http://www.valenth.com/feed/1384136/Sundrop[/url]
|
|
|
|
|
|
Mireille'
Gość
|
Wysłany: 10-12-2009, 22:49
|
|
|
Z góry dzięki ^^ |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-12-2009, 23:11
|
|
|
Z okazji świąt wycofana została większość gatunków, wrócił Talstag (to takie jeleniowate), przybyły za to trzy nowe gatunki, zgodnie z okazją ukryte w skarpetach. Są to Pearly Stuffed Stocking, Black Leather Stuffed Stocking oraz Golden-Leafes Stuffed Stocking, czyli bardziej kiutne wersje Flarionów, Cauak Harpy i Leupaków.
Przy okazji mały disclaimer: staram się oklikiwać wszystkie zwierzaki, z tym, że:
- nie klikam w zamrożone/na poziomie wyższym niż 500, bo za dużo się tego zrobiło;
- nie klikam w te, które nie mają przypisanego żarcia albo mają wycofane żarcie (dalej się u niektórych trafiają!) i link nie działa prawidłowo;
- nie klikam w linki popsute ani w linki gości, którzy podrzucili kukułcze jajo i zniknęli. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-12-2009, 12:53
|
|
|
Zauważyłam kilka dni temu, że karmienie znowu mi działa, więc również klikam.
Przy okazji adoptowałam 5 skarpetek: Mimi, Drops, Candycane, Firecracker i Bubblegum. Na flariony pewnie też się skuszę, bo są wyjątkowo urocze, ale w tej chwili nie mam pojęcia jak je ponazywać. |
|
|
Kadi
|
Wysłany: 17-12-2009, 17:32
|
|
|
A oto moi nowi podopieczni:
Liczą na kliki |
Ostatnio zmieniony przez Kadi dnia 15-01-2010, 14:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-12-2009, 22:12
|
|
|
Przybył nowy zwierzak, o mało romantycznej nazwie 100k Gift. Jest limitowany i praktycznie na pewno dostępny tylko jednorazowo, więc jeśli komuś się podoba, niech lepiej go sobie adoptuje.
Swoją drogą, Kadi - nie klikam w Twoje zwierzaki, nie mają ustawionych linków z żarciem, więc mi szkoda energii... |
|
|
|
|
Kadi
|
Wysłany: 22-12-2009, 20:47
|
|
|
Jak sprawdzić na valenth kto jest online???
Czy to jest wogóle możliwe???
Czy jest jakaś lista która pokazuje kto jest online??? |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-12-2009, 20:52
|
|
|
Na stronie głównej forum. |
|
|
JVJ
|
Wysłany: 31-12-2009, 17:18
|
|
|
Ja też swoje daje do karmienia bo mam dopiero 6 level najwyższy :3
|
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-01-2010, 23:18
|
|
|
Gatunki do adopcji pozostają te same - coś im się ze stroną wysypało i woleli niczego nie zmieniać.
Natomiast jedzenie Dreamdust zmieniło nazwę na Stardust - radzę sprawdzić, czy ktoś go nie ma ustawionego (edycja posta + wyszukiwanie działa cuda). Przypominam, że przy źle wpisanej albo nieaktualnej nazwie jedzenia (a część rodzajów jest rotowanych i nie zawsze aktualnych!) klikanie wysyła "w próżnię" i nie dodają się poziomy. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|