Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Mangazyn - R.I.P.? |
Wersja do druku |
g_v_s
|
Wysłany: 09-10-2004, 10:33
|
|
|
Mangazyn nie był zły... w każdym numerze było pare ciekawych artykułów. Newsy wolę czytać przy śniadanku, niż szukać w internecie :D No i okładak była dobrej jakości ^^
Jednak zawsze kupowałem z pewnym opóźnieniem, a po przejściu na cykl miesięczny przestałem - raz na pare miesięcy te 10 zł można zebrać, ale co miesiąc to przesada :/ |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-10-2004, 10:43
|
|
|
POziom pisma byl niezly, w kierunkach ku dobremu, czasem nawet bardzo dobremu. DLa mnie to sie liczylo, nie opinia redakcji.
Coz, szkoda. |
|
|
|
|
|
Misao
yellow witch
|
Wysłany: 16-10-2004, 22:42
|
|
|
Szkoda że padło, ale cóż, nie można mieć wszystkiego. A mnie tyle nie wkurzył ten cykl miesięczny, co dvd Arjuna. Do tego w niektórych artykułach w MZ wyraźnie dawano do zrozumienia : "Kup, bo rynek padnie". Co nie zmienia faktu, że przyjemniej sie czyta czssopismo, niż artykuły w necie ;/ i tego chyba będzie najbardziej brakować. z drugiej strony szkoda tez redakcji, bo to przecież ona w jakimś tam stopniu przyczyniła się do popularyzacji mangi w Polsce.
reasumując: mimo wszystko czegoś jednak będzie brakować. |
_________________ I cookie you cookie we cookie, and let us milk the cow xDD |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|