Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jesień 2014 |
Wersja do druku |
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 10-09-2014, 20:50 Re: Jesień 2014
|
|
|
Xeniph napisał/a: | Smk napisał/a: | fm napisał/a: | Gundam: G no Reconguista - obligatoryjne mechy od Sunrise. Gundam byłby pewnie wyżej, gdyby twórcy nie chcieli mieć ciastka i zjeść ciastka - czyli nowa epoka a jednocześnie niby kontynuacja U.C. (co grozi tym, że przeniosą stamtąd najgorsze elementy).
|
Mnie boli iż mając Gaię pod ręką zrobili G. Tyle fajnego materiału do wykorzystania który faktycznie łączy się UC w <miarę> logiczny sposób. A to wygląda jak Turn A przed użyciem skrzydełek. |
Ale będzie Shining Finger czy to nie to G?
|
Nie to G. Na szczęście i niestety jednocześnie.
Z racji animacji mam skojarzenia z Eureką. Nie są to dobre skojarzenia.. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
|
fleischman
|
Wysłany: 11-09-2014, 19:17
|
|
|
HYPE, HYPE, HYPE, HYPE!
Poza tym pochłonę Mushishi. Bo Mushishi.
Dużo niższe (lub żadne) oczekiwania:
Gundam: G, bo Unicorn mi się podobał (jeden z dwóch Gundamów, które oglądałem).
Cross Ange, bo opis brzmi tak absurdalnie, że aż muszę to zobaczyć. Przynajmniej odcinek, żeby się pośmiać.
Donten ni Warau, bo brzmi całkiem ciekawie z opisu.
Shigatsu wa Kimi no Uso - bo pianino, romans i Noitamina (wiem, że to ostatnie to kiepski argument, ale czasem się coś ciekawego trafi). A jedno romansidło w sezonie by się przydało.
Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de - bo chcę zobaczyć, czy Trigger pójdzie pod dno, czy się od dna odbije.
Shirobako może mnie zaskoczy pozytywnie. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|