Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Stare komentarze, nowe konta |
Wersja do druku |
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 02-11-2009, 01:25
|
|
|
Proszę o przypisanie moich komentarzy jako Mitsurugi :). Z góry dziękuję bardzo. W ogóle dobry pomysł. Nigdy nie wiadomo, czy nie znajdzie się jakiś troll. :) |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-11-2009, 09:55
|
|
|
OK, wpisujcie się dalej w temacie, natomiast powiązania zrobię hurtem, jak dostanę zielone światło od Cracka. W zasadzie wszystko działa prawidłowo, ale w jednym jedynym przypadku się sypnęło (taaak, Loko, patrzymy na Ciebie, spsułeś nam Tanuka!) i trzeba to odkręcić, zanim będziemy się dalej bawić. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-11-2009, 10:33
|
|
|
Ja też poproszę, nick Salva, Florencja i Sara. |
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-11-2009, 10:48
|
|
|
Salva - mi się wydaje, że przy łączeniu z Twoim kontem komentarzy pisanych jako „Sara”, to będziesz musiała odsiewać 95% wiadomości. |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-11-2009, 11:05
|
|
|
Velg, nie chcę stracić swoich komentarzy, a pisałam ich za dużo żeby teraz pamiętać gdzie dokładnie który jest. |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-11-2009, 12:11
|
|
|
Z kontem Zegarmistrz komcie pisane jako Zegarmistrz |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-11-2009, 12:21
|
|
|
Z kontem Keii komentarze pisane z nicka Keii prosiłbym. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Altramertes
|
Wysłany: 02-11-2009, 13:29
|
|
|
Z kontem Altramertes komentarze pisane z nickiem Altramertes. Z góry dziękuje:) |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-11-2009, 14:06
|
|
|
Z kontem "Grisznak" te podpisane jako "Grisznak". |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-11-2009, 14:38
|
|
|
Ja też poproszę. Wszystko podpisywałem jako Ysengrinn. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Fei Wang Reed
Łaydak
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 02-11-2009, 16:11
|
|
|
Dla mnie też - SixTonBudgie. |
|
|
|
|
|
Shizuka
Gość
|
Wysłany: 02-11-2009, 16:44
|
|
|
Chciałabym poprosić o powiązanie z moim profilem komentarzy pisanych pod nickiem Shizuka. To też chyba dość popularny nick (chociaż na Tanuki się jeszcze z nim nie spotkałam, poza mną oczywiście), ale skoro można usunąć "nieswoje" komentarze z proflu, to chyba wszystko w porządku. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-11-2009, 16:57
|
|
|
Yumegari, Mitsurugi, Salva (jako Salva, Florencja z Mushishi przemianowana została na Salvę, Sary ci nie dam, za dużo...), Zegarmistrz, Keii, Altramertes, Grisznak, Ysengrinn, SixTonBudgie (Fei), Shizuka - zrobione.
Posprawdzać, czy na 100% wasze, jeśli nie, dać mi znać w wyszczególnieniem co gdzie kiedy i jak. |
|
|
|
|
|
Góral
Firefly/Serenity fanatic
|
Wysłany: 02-11-2009, 22:41
|
|
|
No to ja też poproszę, z tym, że ze mną jest taki problem, że niektóre komentarze pisałem pod nickiem Wszczebrzeszyn, a niektóre (a raczej większość) jako Góral. Zakładając konto na tanuki.pl przeczytałem jedynie wersję dla leniwych i dopiero teraz dowiedziałem się, że nick na wortalu ma być taki sam jak nick na forum. W takim układzie prosiłbym o usunięcie mojego konta na forum (jak nie będę mógł założyć ponownie konta to będę pisał jako gość) albo przemianowanie nicka z Wszczebrzeszyn na Góral. Nick Wszczebrzeszyn z założenia miał być ircowym nickiem (Goral był zajęty na rizonie) i na forach, na których nie planowałem aktywności właśnie taki sobie przybierałem. |
_________________ 9 na 10 otaku zaleca oglądanie Kemono no Souja Erin |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-11-2009, 22:52
|
|
|
Spokojnie, nie ma powodów do paniki.
Identyczne nicki przydadzą się kiedyś w przyszłości, jak dojrzejmy do integracji forum z resztą portalu, ale na razie to tyle.
Poza tym nie ma potrzeby kasowania konta na forum - użytkownik sam nicka nie zmieni sobie, żeby nie było zamieszania, ale dla administracji to kilka kliknięć. W razie czego się zmieni, tym bardziej, że jesteś na tyle aktywny, że o Twoim istnieniu pamiętamy i wiemy o dwóch nickach.
Komentarze zaraz powiążę - sprawdź je, bo na nick "Góral" mógł wpaść ktoś oprócz Ciebie i może jakieś komentarze nie będą Twoje. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|