Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Stare komentarze, nowe konta |
Wersja do druku |
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 02-11-2009, 23:35
|
|
|
"Mój" komentarz do Berserka wydaje mi się mocno podejrzany. Mogę mieć zaniki pamięci, w końcu datowany jest on na całe lata wstecz, ale za Chiny Ludowe nie mogę sobie przypomnieć, żebym komentowała grafikę anime, którego w życiu nie oglądałam. Całkiem możliwe, że ktoś skorzystał z tego samego nicka. Na wszelki wypadek możnaby wyłączyć ów wspis z mojego zbioru, jeżeli jednak Moderacji nie chce się męczyć, nie zrobi mi to różnicy, jeżeli zostanie jak jest. |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-11-2009, 23:48
|
|
|
Yumegari, nie wiem jakim cudem, ale IP jest identyczne z twoim. Ale komcia odłączono. |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 03-11-2009, 00:08
|
|
|
........
Musiałam lunatykować w takim razie. Albo pomylić serie. Nieważne, jak odłączony, to dobrze.
/offtop |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Góral
Firefly/Serenity fanatic
|
Wysłany: 03-11-2009, 15:35
|
|
|
Avellana napisał/a: | (...)
Poza tym nie ma potrzeby kasowania konta na forum - użytkownik sam nicka nie zmieni sobie, żeby nie było zamieszania, ale dla administracji to kilka kliknięć. W razie czego się zmieni, tym bardziej, że jesteś na tyle aktywny, że o Twoim istnieniu pamiętamy i wiemy o dwóch nickach. (...) |
Komentarze sprawdziłem i wszystko się zgadza. Jeśli chodzi o nick, skoro to nie problem to prosiłbym o przemianowanie nicka na Góral. Z góry dziękuję. |
_________________ 9 na 10 otaku zaleca oglądanie Kemono no Souja Erin |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 04-11-2009, 19:55
|
|
|
Zrobione - tylko nie pamiętam: jeśli nie miałeś avatara, to w porządku, ale jeśli miałeś, to skasował mi się przez jakiś przypadek, nie celowo. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 05-11-2009, 12:34
|
|
|
Jeśli można, to ja również poproszę - Norrc.
/offtop mode on\ W końcu się doczekałem kont na Tanuki - Anime! Yatta~! /offtop mode off\ |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-11-2009, 12:59
|
|
|
Zrobione (uwielbiam ten nowy panel administracyjny). |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-11-2009, 13:45
|
|
|
Ja też proszę, jako Mai_chan i Mai |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-11-2009, 13:58
|
|
|
Prawdopodobnie jeszcze Maieczka... Natomiast z Mai będzie problem, chyba że się poczuwasz do komciów w stylu
Komć do Yamato Nadeshiko Shichihenge napisał/a: | Zgadzam się! To anime jest boskie! uwielbiam <3 |
W każdym razie przysiądę nad tym wieczorem, bo jeszcze miałaś zwyczaj dodawać sobie rozmaite rzeczy do nicka i trzeba przejrzeć dokładnie listę, żeby to wszystko pouwzględniać. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 05-11-2009, 14:03
|
|
|
Nie poczuwam się, w oczywisty sposób znalazłoby się sporo nie moich, bo jak powszechnie wiadomo, Maiów jak mrówków. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-11-2009, 14:12
|
|
|
Pozostałe powiązałam. Tu trzeba się namyśleć - problem jest taki, że kiedy przywiązuję komentarz do konta, nick się zmienia na ten z konta, czyli komentarze "Maieczki" to od tej pory komentarze "Mai_chan". Natomiast jeśli odłączam komentarze już przyczepione (zidentyfikowane jako nie Twoje), to niestety nick nie wraca do stanu pierwotnego, tylko zostaje - a o ile "Mai" jest mało charakterystyczne, o tyle "Mai_chan" - owszem, jest. Masz uprawnienia do moderacji komentarzy, rzuć może okiem na panel administracyjny => komentarze => wyfiltruj "Mai" przy zaznaczonym Rejestracja - nie i zobacz, czy skórka warta wyprawki. |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 05-11-2009, 14:14
|
|
|
Dzięki wielkie Avellano. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 05-11-2009, 14:20
|
|
|
Hm, faktycznie, jest sporo takich, co do których lepiej by było, żeby się nie powiązały :P Ale tych moich bez -chana też jest raptem kilka, da radę przypisać je po prostu "ręcznie"? |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-11-2009, 14:24
|
|
|
Obstawiam, że Tilk mógłby. Ja mogę tylko zbiorczo.
Generalny pomysł (dla Tilka): gdyby istniała możliwość edycji także nicków w ramach moderacji, można by Maieczkowe odpowiednio zedytować, żeby się nie myliły, i przypisać tylko te właściwe. |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-11-2009, 14:38
|
|
|
Avellana napisał/a: | Obstawiam, że Tilk mógłby. Ja mogę tylko zbiorczo. |
Owszem, mógłbym, i to nawet dość łatwo. Wystarczą mi identyfikatory komentarzy do przywłaszczenia.
Avellana napisał/a: | Generalny pomysł (dla Tilka): gdyby istniała możliwość edycji także nicków w ramach moderacji, można by Maieczkowe odpowiednio zedytować, żeby się nie myliły, i przypisać tylko te właściwe. |
W zasadzie, to edytowanie nicków użytkowników anonimowych ma sens samo z siebie - na przykład, gdyby ktoś sobie wpisał nie do końca kulturalnego nicka. Do zrobienia. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|