Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
LARP - Zjazd |
Wersja do druku |
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-05-2007, 21:47 LARP - Zjazd
|
|
|
W związku z decyzją o LARP-ie na zjeździe (i zrzuceniu tego na moja głowę :-D) oraz moim uwolnieniem sie od obowiąków poprawkowych, zaczynam temat z tym związany :-).
Przede wszystkim chciałbym, aby każdy zainteresowany umieścił tutaj swoją postać, abym mógł się z nimi zawczasu zapoznać i ułożyć coś pod nie :-) (oraz w razie jakis znacznych problemów przedyskować jakieś zmiany).
Jednakże, chciałbym od razu ustalić pewne ograniczenia:
- moc postaci - może być dość wysoka (np. wojownik jak wiedźmin, czarodziej - jak Yennefer, złodziej jak Ffahrd - czy jak go się pisze dokładnie...), proszę jednak bez przesady :-)
- rozmiar - maksymalnie 1-1,5 metra róznicy pomiędzy graczem, a jego postacią
- w miarę mozliwości postać humanoidalna, jeśli ktoś chce inną - niech koniecznie zamieści krótki opis, je przede wszystkim chciałbym przedyskutować.
Jeśli ktoś nie ma na razie pomysłu, a chce grać - proszę, aby się zgłosił, a postać umieścił gdy coś wymyśli ^^ |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-05-2007, 11:32
|
|
|
Czyli mój hobbicki nekromanta odpada...
Swoją drogą, jeśli dam radę opanować podręcznik, to podczas zjazdu moge poprowadzić Absolute Destiny Apocalypse. |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-05-2007, 21:03
|
|
|
Wydaje mi się, że powyżej 2,7 m (1,2 wzrostu hobbita + 1,5 rezerwy) to Ty nie masz Grisznak :P |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|