Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zamówienia przedzjazdowe |
Wersja do druku |
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-07-2008, 17:41
|
|
|
Mel, Kindaichiego mam ja, mogę go przytargać, o ile nie zapomnę ^ ^
Salva, a to Fruits Basket to Ci pewnie podprowadzę :3 |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-07-2008, 17:43
|
|
|
A proszę bardzo, po to biorę :D Z tym, że ostrzegam jestem straszna i zabijam na miejscu za jeden zagięty rożek czy plamkę ^^
Ja mam jeszcze oprócz tego 2 pierwsze tomy Legend po polsku, i 5 pierwszych tomów DNAngel również po polsku, oraz 2 tomy "Nie, dziękuję", więc jakby ktoś był zainteresowany to mogę zabrać. Mamunia przypomnij mi przed wyjazdem o moich zeszytach (tych licealnych do polskiego) żebym nie zapomniała ich zabrać. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-07-2008, 17:59
|
|
|
Mel, tak nadal jestem chętna na Angel Sanctuary i przywiozę Ci Cardcaptor Sakura. Ja zabieram 9 tomów Ghost Hunta. Przy okazji przypominam Punyanowi o Monty Pythonie i Świętym Graalu :) Poza tym, czy ma ktoś Utenę, Jigoku Shoujo i Ayakashi - Japanese Classic Horror?
Ysen, jeżeli chodzi o Narnię, to mam stary sześcioodcinkowy serial BBC - nie wiem czy właśnie tą wersję masz na myśli, w razie czego mogę przywieźć. |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-07-2008, 19:13
|
|
|
Córcia, Inuyashy nie potrzebuję, bo mam do 7. tomu. O zeszytach przypomnę, mam zapisane.
Miya, byłabym bardzo wdzięczna za przywiezienie Kindaichiego. Przed zjazdem jeszcze Ci przypomnę ^^
Moshi, Utenę i Ayakashi - Japanese Classic Horror mam, wezmę.
Mai, mam też Angel’s Egg. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 19-07-2008, 19:38
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Przy okazji przypominam Punyanowi o Monty Pythonie i Świętym Graalu :) |
Jakby co, mam kinówki Pythonów, mogę wziąć. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 19-07-2008, 19:40
|
|
|
Cytat: | Jakby co, mam kinówki Pythonów, mogę wziąć.
|
Chętnie wezmę poza Life of Brian. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 19-07-2008, 22:31
|
|
|
Zeg: przypomnij co chciałeś, bo znów zapomniałem. Aquarian Age, Shining Tears x Wind i co jeszcze?
+ Święty Graal dla moshi |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
fm
Okularnik
|
Wysłany: 19-07-2008, 23:17
|
|
|
Melmothia napisał/a: |
Legend of Galctic Heroes (wszystko)
Patapata Hikousen no Bouken: The Secret of Cerulean Sand
Oniisama e...
|
Mogę wziąć, tylko parę słów ostrzeżenia (żeby na miejscu nie było płaczu i zgrzytania zębami)- odcinki o jakości youtube - większa część Oniisama e... (tu akurat w sieci chyba nie ma innej wersji) i jakieś 40-parę początkowych odcinków z LoGH (dostarczonych przez Grisznaka na Sylwestrze, więc brakło mi motywacji, by szukać lepszej jakości) - później mam już odcinki od Central Anime. LoGH Gaideny mają niezłą jakość, ale za to kiepskie suby - można się zorientować o co chodzi, ale np. nazwiska są poprzekręcane. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-07-2008, 23:19
|
|
|
O właśnie! Wiem co miałam chcieć! W ramach praktykowania masochizmu i inszego samobiczowania się: Kto ma School days? :D |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 19-07-2008, 23:22
|
|
|
Jedyne, co mi na razie przyszło do głowy, to czy ktoś mógłby wziąć 'Meago Sagę'? ^ ^
Acha. Zostało mi po warsztatach plastycznych, na które chodziłam już dość dawno temu i które skutecznie zniechęciły mnie do rysowania, trochę materiałów do twórczości plastycznej. Zestaw pasteli suchych artystycznych - 24 szt., blok z zastosowaniem do wszystkich technik wodnych, jakieś farbki (chyba akwarele) i blok z szarych kartek, nazywa się to to 'Drawings & Painting Paper N 2'. Może któraś z forumowych artystek byłaby zainteresowana? Leży to u mnie i leży, bo żal wyrzucić, a może komuś się do czegoś przyda. |
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 19-07-2008, 23:29
|
|
|
Ja bym była zainteresowana pastelkami i blokiem do technik wodnych, acz nie wiem, czy komuś te rzeczy nie przydadzą się bardziej.
Mel, jakbyś chciała, to mogę przywieźć ci kinówki CCS, bo w końcu skompletowałam. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
Ostatnio zmieniony przez Momoko dnia 19-07-2008, 23:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 19-07-2008, 23:29
|
|
|
Meago Sagę ma Grisznak, przy okazji bym odebrał. Ale Dida, wiesz... powiedzmy, że w swojej recenzji zwracałem uwagę głównie na pozytywną stronę komiksu. Nie jest zły (naprawdę, wyróżnia się pozytywnie na tle innych tytułów z Otaku), ale arcydzieło to to nie jest. |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
|
Wysłany: 19-07-2008, 23:38
|
|
|
Przypomniało mi się, że mogę jeszcze poratować Ysena pierwszymi 15 odcinkami Code Geass R2 (w podziałce 720p jeśli to nie przeszkadza).
Jak ktoś ma, to czy mógłby wziąć pierwszy numer Arigato? |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 20-07-2008, 08:11
|
|
|
Fum, Oniisama e... skoro nie ma innej wersji, to poproszę tę, może przeżyję :) Legend of Galactic Heroes tylko te z Central Anime (w pierwsze 40 może samej uda mi się zaopatrzyć). Gaideny też poproszę.
O, Momoko, to te kinówki CCS też bym poprosiła.
EDIT:
IKa napisał/a: | Ja mam Tajemniczego Opiekuna w jakości boxtorrentowej :) |
O, świetnie ^^ |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
Ostatnio zmieniony przez Melmothia dnia 20-07-2008, 11:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-07-2008, 10:02
|
|
|
Ja mam Tajemniczego Opiekuna w jakości boxtorrentowej :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|