Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dyskusja z tematu "Sylwester 2009" |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-09-2009, 08:19
|
|
|
Ysen, ty wiesz, co to są hotele robotnicze? Mam wrażenie, że gdybyś wiedział, nie zasugerowałbyś czegoś takiego.
To ostatnie brzmi chyba najlepiej, jak na moje oko. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-09-2009, 11:29
|
|
|
To pruszkowskie coś ma telefony typu 0-70x i cene połączenia 2,56 brutto za minutę - dziwne. Na Stelmachów wpadnę jakoś w tygodniu, Ampex może też. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 14-09-2009, 11:57
|
|
|
Cytat: | Ysen, ty wiesz, co to są hotele robotnicze? |
Oczywiście, że nie. Ponieważ żadnego nigdy nie widziałem wiem o nich tyle, że zazwyczaj posiadają większość elementów potrzebnych jenotom do szczęścia - to jest łazienki, kuchnie i niską cenę.
Kilka miejsc zasugerowanych w sierpniu przez Cracka:
pokoje gościnne Jolanta, Żąbki, 36 miejsc
http://www.pascal.pl/hotel.php?id=8198
Usługi turystyczne - Agroturystyka
Dariusz Uszyński ul. Leśna 22 Józefów 05-119 Legionowo
50 miejsc
http://www.noclegi-warszawa.cba.pl/
Aneta, łowicz, 60 miejsc
http://www.pascal.pl/hotel.php?id=3724
Pokoje gościnne Polski Dom
Zielonka, 30 miejsc
http://www.pascal.pl/hotel.php?id=8274 |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 13-10-2009, 19:50, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 14-09-2009, 12:02
|
|
|
Cytat: | To pruszkowskie coś ma telefony typu 0-70x i cene połączenia 2,56 brutto za minutę - dziwne. |
Dziwne? To genialny pomysł! Można by otworzyć sieć takich hoteli, w każdym mieście. Najpierw przez powiedzmy minutę by gadała automatyczna sekretarka (np. przedstawiając ofertę), a na końcu człowiek by uprzejmie wyjaśniał, że nie ma już miejsc. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 14-09-2009, 12:09
|
|
|
Boru, te telefony obawiam się nie są do samego ośrodka, ale serwisu - już w zeszłym roku był z tym cholernym Meteorem problem. Tym lepiej, że ośrodek jest dosłownie rzut beretem od stacji PKP, do której mam 10 min. marszu z mieszkania. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-09-2009, 14:08
|
|
|
Cytat: | Oczywiście, że nie. Ponieważ żadnego nigdy nie widziałem wiem o nich tyle, że zazwyczaj posiadają większość elementów potrzebnych jenotom do szczęścia - to jest łazienki, kuchnie i niską cenę. |
Zaręczam, biorąc pod uwagę wymogi jenotów, hotel robotniczy odpada. Rodzina mieszkała w czymś takim, wiem o czym mówię. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-09-2009, 18:36
|
|
|
Grisz, tak się składa, że ja mieszkam w czymś co było kiedyś hotelem robotniczym (od momentu powstania niewiele się zmieniły) i jakoś nie narzekam. Zobaczyć zawsze warto, a może czeka nas niespodzianka? Ostatecznie to tylko nazwa, nic więcej. |
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-09-2009, 20:16
|
|
|
W używanym do pierwotnego celu hotelu robotniczym może być specyficzny fetor, wynikający z kilku czynników, to też warto wziąć pod uwagę. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-09-2009, 21:02
|
|
|
Agroturystykę w Legionowie mogę obejrzeć w październiku, Anetę w Łowiczu - jak będę jechał do/z Łodzi, czyli też pewnie jakoś zaniedługo. Przy okazji zerknijcie no, ludki, na temat ubraniowy, żeby później nie było łapania ciuchów na ostatnią chwilę. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 30-09-2009, 09:26
|
|
|
Zwracam Wam uwagę, żuczki, że w tym roku 31-go grudnia przypada na czwartek. W związku z tym wydaje mi się, że zjazd powinniśmy zacząć 30-go, najwcześniej 29-go grudnia i zakończyć albo w sobotę 2-go stycznia, albo w niedzielę 3-go.
Wnioski, uwagi, sugestie? |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-09-2009, 10:26
|
|
|
O tym pierwszym to trudno stwierdzić coś bez wizji lokalnej, bo w galerii jakoś unikają pokazywania wnętrz. Natomiast to drugie ma zaznaczony nie tylko brak dostępu do kuchni, ale nawet brak łazienek. Jeśli to prawda, to takie miejsce jest jednym, wielkim nieporozumieniem. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-10-2009, 11:53
|
|
|
Sugestia: kończymy w sobotę 2 stycznia, inaczej osoby, które będą miały 6+ godzin dojazdu będą w poniedziałek 4. BARDZO martwe i nieszczęśliwe. |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 01-10-2009, 17:40
|
|
|
GoNik, mocno przesadzasz. Jenocie sylwestry nie polegają na piciu do rana, więc nawet jadąc te 6+ godzin jak dojedziesz nawet o 22 bo wyjedziesz późno, to i tak możesz się spokojnie rozpakować i zaliczyć zdrowe 8+ godzin snu. Mi na przykład szkoda tego jednego dnia, a "wciąż trochę zmęczone" oddaje rzeczywistość znacznie trafniej niż "BARDZO martwe i nieszczęśliwe". |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|