Sylwester Ysenoserikowy - Zamówienia Przedzjazdowe |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-01-2011, 16:50
|
|
|
Jeśli to był czarny kubek z wąską podstawką to znalazłam taki pod moim łóżkiem (w komplecie z łyżeczką), umyłam i odłożyłam na suszarkę. Prawdopodobnie wciąż tam jest, bo później zajęłam się pakowaniem i więcej o nim nie myślałam.
Zdjęcia! Będę musiała zgrać zdjęcia! Co prawda Sm00k je zgrywał przed odjazdem, ale dzisiaj rano odblokowaliśmy specjalny achievement, który wymagał uwiecznienia. Poringi są nadzwyczaj fotogeniczne... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-01-2011, 16:54
|
|
|
Cytat: | dzisiaj rano odblokowaliśmy specjalny achievement, który wymagał uwiecznienia. Poringi są nadzwyczaj fotogeniczne...
|
Co zrobiliście Punyanowi? :D |
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 02-01-2011, 16:57
|
|
|
Ja Rathanowi jestem wdzięczna za zaopiekowanie się Młodszą. szalenie wdzięczna!
Było pozytywnie. Bardzo. Mimo, że nie bardzo mogłam posiedzieć dłużej [kto wymyślił sylwestra pod koniec semestru?! :P].
No i cieszę się, że Bliźniaczka młodsza miała okazję w końcu Państwa poznać.
Hydro dzięki za herbatę i cappuccino, Seriko za siostrowanie młodszej, Borze za bratowanie młodszej i w ogóle. :)
A jeśli ktoś znalazł czarne nauszniki, to dajcie znać, co? bo to mooooje pewnie ;]
PS. ach. i przepraszam za stan ogólnie zdechły, maraton podróżniczy i okoliczności towarzyszące tego. no ;] |
_________________ Without dance life would be a mistake
Ostatnio zmieniony przez nat_mich dnia 02-01-2011, 17:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 02-01-2011, 16:59
|
|
|
Raczej co zrobił Punyan. Otóż poiring ujawnił nam swoje prawdziwe barwy. Byliśmy świadkami jedynego słusznego różowego poringa! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 02-01-2011, 17:22
|
|
|
Czy te zdjęcia gdzieś sie w najbliższym czasie pojawią? Obiecałam rodzicom, żeby udowodnić, że nic tam się nie działo niepokojącego...ekhem xD |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-01-2011, 18:28
|
|
|
O ile będziesz molestować Poringa codziennie, to powinny pojawić się wcześniej, niż galeria z letniego zjazdu :D |
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 02-01-2011, 20:37
|
|
|
Okej, załadowałam zdjęcia.
Sylwester 2010.rar - 164.2 MB
Dajcie znać czy ten link działa. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 02-01-2011, 20:46
|
|
|
Działa. A Nonokapelusz jest (przynajmniej na razie) bezpiecznie w moich nibyłapkach. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-01-2011, 22:00
|
|
|
Koranona napisał/a: | Czy te zdjęcia gdzieś sie w najbliższym czasie pojawią? Obiecałam rodzicom, żeby udowodnić, że nic tam się nie działo niepokojącego...ekhem xD |
Bardzo, bardzo staram się nie poturlać z wyrka ><" |
|
|
|
|
|
BOReK
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 03-01-2011, 03:56
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Koranona napisał/a: | Czy te zdjęcia gdzieś sie w najbliższym czasie pojawią? Obiecałam rodzicom, żeby udowodnić, że nic tam się nie działo niepokojącego...ekhem xD |
Bardzo, bardzo staram się nie poturlać z wyrka ><" |
Czy chcesz mi o czymś opowiedzieć, panie turlający się z wyrka? :>
więcej zdjęć, svp, więęęęcej! |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 04-01-2011, 19:58
|
|
|
A to moje zdjęcia (bez żadnego przebrania i edycji). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|