FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
  Uroki Windowsa XP
Wersja do druku
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 01-04-2004, 17:22   

Skąd ja to znam Ryu? Na moim komputerze przez dwa tygodnie nic nie działało, bo nie mogłem dopasować stterowinków do karty graficznej. Nie działały żadne, a już szczególnie nie te, które dostałem od sprzedawcy (spory, renomowany sklep w lublinie) oraz zciagniete z oficjalnej strony producenta.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Ryuzoku Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 01-04-2004, 17:27   

Zeg-wiesz to by jeszczen ie było takie złe...ale windows sam z siebie miał nagrane chyba z 5 wirusów z których jeden jest nadal na dysku i nie mogę go usunąć...oczywiście jest on tak zabezpieczony że niczego mi nie zrobi ani nic ale drażniące...
no i win XP kitóry podobno się wcale nei zawiesza u mnei robi to bez zbędnych sprzeciwów -_-
KILL!!
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gato Płeć:Kobieta
Skeletofiliac

PostWysłany: 01-04-2004, 20:29   

ka_tka napisał/a:

monitorek mi co chwila gaśnie, co znaczy, że niedługo całkiem się zepsuje.

A od dawna już tak masz? Bo jeśli nie, to powinien jeszcze trochę wytrzymać... mój poprzedni monitor wytrzymał tak ponad miesiąc.

Numer Gadu-Gadu
1764862

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 02-04-2004, 08:18   

Widnows XP?

To XP to od angielskiego ,,doświadczenie". Doświadczenie mające na celu sprawdzenie, ile błędów można popełnić w jednym programie. Osobiście podejrzewam, że to jest ten wirus, który masz na dysku, a którego nie możesz usunąć.

Ja ze swoim XP walczyłem już kilka razy: o to czy moge zainstalować Warcrafta III, o to czy moge grać w Warcrafta III, o to, czy moge oglądać filmy w Warcrafcie III, o to czy moge zrobić to samo z Warcraft III the Frozen Throne... O to czy, moge zainstalować i grać w Grandie II, Breath of Fire IV, Emultory, Microsoft Word (!), czy szanowny Widnows pozwoli mi odtwarzać filmy...

Numer Gadu-Gadu
1271088
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 02-04-2004, 13:10   

Gato - nie od dawna, ale z tym pójdzie szybciej - to jest takie mocno stare gówienko, skombinowane przez znajomych tak tylko, żebym jakikolwiek miała. Właściwie to diagnoza już jest - "nie włączaj, bo na dniach padnie, a tak to moooże jeszcze się coś naprawi". Bardzo śmieszne to "nie włączaj" ;P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Yuby Płeć:Mężczyzna
Kotosmok

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 02-04-2004, 15:21   

Cytat:

Ja ze swoim XP walczyłem już kilka razy: o to czy moge zainstalować Warcrafta III, o to czy moge grać w Warcrafta III, o to, czy moge oglądać filmy w Warcrafcie III, o to czy moge zrobić to samo z Warcraft III the Frozen Throne... O to czy, moge zainstalować i grać w Grandie II, Breath of Fire IV, Emultory, Microsoft Word (!), czy szanowny Widnows pozwoli mi odtwarzać filmy...

Dziwne... Ja mam Windowsa XP. Warcraft III, jak i Frozen Throne chodzą u mnie bez najmniejszego problemu. Z Grandią II miałem drobne kłopoty przy instalacji, ale wszystko potem było już ok. BoF IV też działał jak należy. Filmy to samo, a Word także współpracował bezproblemowo.

Why did you offer your soul?
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3010805
coyote Płeć:Kobieta
prof. zombie killer

Grupy:
WIP
PostWysłany: 02-04-2004, 15:24   

A ja tam miałam problem tylko na początku, ale się okazało że wszyscy mają - jakieś tam szmery paru dzieciaków z USA którym sie nudziło, czyli: jeżeli masz internet i XP to cały system ci sie zwali jeżeli nie zainstalujesz patchów. Czy jakoś tak - tak brzmiało tłumaczenie mojego brata. Ale poza tym, to my tu chyba offtopujemy...

Sweep the streets I used to own
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1918937

PostWysłany: 02-04-2004, 15:42   

Vanny-bo XP ma nieco błędów i robią pache do takiego np:Mblast.exe przez co net działa całą minute a potem komp sie resetuje...wiem bo sam to miałem...pache są faktycznie w winie przydatne, no i dobrze że nei każą co miesiąc kupywać nowej wersji programu (powiedział ten co stale korzysta z piratów:P)
Crack Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 02-04-2004, 19:51   

Może i XP ma masę błędów, ale statystycznie zawiesza mi się o wiele rzadziej niż poprzednie wersje (a ja już coś o tym wiem, żaden poprzedni windows nie wytrzymał ze mną dłużej niż trzy miesiące^^). Poza tym gdy coś mi się zawiesi (nawet explorer.exe), to mogę go zresetować bez szkody dla innych programów. Jedyny problem jaki mam to OE uruchamiający się w minutę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 02-04-2004, 20:24   

Stare gry też w ciekawy sposób na niego reagują. Połowa tych badonware, które mi chodziły wcześniej teraz padła...

Numer Gadu-Gadu
1271088
Crack Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 03-04-2004, 11:38   

Spróbuj skorzystać z Microsoft Virtual PC (albo VMWare Workstation) z zainstalowanym starszym Windowsem. Na 99% będzie działać.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora
Satsuki Płeć:Kobieta
Fioletowy Płomyczek

Grupy:
WIP
PostWysłany: 03-04-2004, 12:13   

bo z Winów najlepszy jest 2000! I nikt mi tego nie wyperswaduje =)

Chociaż przyznam, po tym ponad półtora roku przydałby mu się formacik...

Gato Płeć:Kobieta
Skeletofiliac

PostWysłany: 03-04-2004, 20:32   

A ja mam Win98 i nie narzekam...
Noa: doprawdy? -_-
Gato: jasne! Ja narzekam na ciebie i twoje wirusy, same windowsy są w porządku :P
Noa: jaaasne, zwal wszystko na komputer -_-

(niedawno dałam swojemu komputerowi imię Noa... ładnie? ^^")

Numer Gadu-Gadu
1764862
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 03-04-2004, 22:13   

Mój XP po pierwzym zainstalowaniu potrafił powyłaczać mi nagle wszystkie programy i schować menu start tak, że jedynym wyjściem był restart. Próbowałam zainstalować 2000 - płytka widocznie była uszkodzona, bo nie wyszło. Siłą rzeczy musiałam zainstalować XP po raz drugi- chodzi jak złoto! Mówię Wam, bestia sie wystraszyła...

A w 98 przeszkadzał mi strasznie brak porządnego menadżera zadań...

Numer Gadu-Gadu
1051667

PostWysłany: 04-04-2004, 09:46   

Seri-2000 jeżeli będziesz chciała mogę porzysczyć bo mam (po co nei wiem ale mam, choć racja....ja to mam karton zbędnego mi oprogramowania:P) a w XP start tak sie czasem chowa pojawia sie po chwili a to dlatego zę jakiś program sie zawiwesił i jest "program nie odpowiada" start sie po chwili pojawi ale nc na nim włączonego i skrótów nie ma prawie wcale jak taki anprzykłag do GG.
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu