sam się zamyka |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-05-2004, 19:04 sam się zamyka
|
|
|
jak sobie poradzić z takim numerem że jak włącza się net to pojawia się informacja że zaraz się zamyka? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-05-2004, 22:16
|
|
|
info jest od jakiegoś zarządui w ciągu minuty komp pada, a gdy się włącza pojawia się okienko, że wystąpił błąd |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-05-2004, 23:22
|
|
|
A próbowałaś zadzwonić do swojego dostawcy netu (kablówka, tepsa czy cokolwiek masz) i zapytać? Jeśli Cie przekierują do informatyków, pewnie będą mogli Ci pomóc (o jakie rzeczy ja nie męczyłam nieszczęsnych informatyków chello... :D) |
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 04-05-2004, 14:26
|
|
|
Próbowałam T_T Bo mam właśnie ten problem. Twierdzą, że nie wiedzą co począć i kazali zadzwonić później.Chlip. Pomocy... |
|
|
|
|
|
Martin
Wszechbiblia.Net Admin
|
Wysłany: 04-05-2004, 14:37
|
|
|
Niech zgadne, Windows XP i przy polaczeniu do internetu po krutkim czasie zamyka sie windows bo wywala "zdalne wywolanie procedury RPC"... |
_________________ http://www.wszechbiblia.net |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 04-05-2004, 14:42
|
|
|
No zdaje się...^^ Umiesz coś na to poradzić? |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-05-2004, 13:14
|
|
|
Wielkie DZIĘKI!!!!!!!!!! ^_^
Mam nadzieję, że pomoże;P |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 05-05-2004, 17:53
|
|
|
Xellas-wejdź na stronę bodajże microsoftu i jest pach do windowsa bo to ejst wirus (miałem go pare miesięcy temu) tam jest nakładka (kilka kb) po czym problem sie nie powtarza.... |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 07-05-2004, 16:12
|
|
|
Przegrałam sobie zdolnie łatkę na CD w kafejce i cała wesoła, że wreszcie będę mogła korzystać z komputerka wróciłam (przez oberwanie chmury, które miało miejsce T_T).
Wchodzę do domciu, włączam kompa, potem "mój komputer" i patrzę...
a tu nie ma skrótu do CD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO SIĘ DZIEJE!??!!!?! |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 07-05-2004, 16:26
|
|
|
Chimi spróbuj przez exploatator (masz napewno)
w XP jest w start-wszystkie programy-akcesoria-exploatator
w innych odrazu w wszystkie programy czy coś:P
a jeżeli tam też nie ma skrótu to znaczy że CD-rom albo źle podpięty albo padł...chyab że to jakiś kolejny cudny wirus albo coś...
sprawdź czy podpięty, czy widać go w BIOSIE i czy cały jest kabel do niego przypięty i czy ma zworkę dobrze wsadzoną... |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 07-05-2004, 16:43
|
|
|
Kolejny cudny wirus? Again???? X_X
Przez exploatator nie znalazłam :(
Hm, jeszcze trochę porestartuję to może wskoczy. Zaraz mnie coś trafi!!!!>_<***
Czemu ja mam taki zwalony komp?!?!!? |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 07-05-2004, 16:43
|
|
|
editek= ups^^""" dwa razy wysłałm. Mniejsza.
Kabelki posprawdzane. Nic.
Ojciec na chwilę do domu wparował i twierdzi, że "czasami coś takiego się robi" T_T Mam odczekać = ="""
Na dyskietkę próbowałam w pierwszej kolejności i się nie zmieścił więc walnęłam na płytkę.
Mówisz, że miałeś jazdy z DVD? Ja próbowałam sobie włączyć płytkę, a nic mi się wysunąć z tego pudła wrednego nie chciało. Okazało się, że do DVD to ja mam obudowę...0_o.... T_T""""""""""""""""""""
Mój ojciec jest szalony... |
Ostatnio zmieniony przez Chimeria dnia 07-05-2004, 17:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 07-05-2004, 16:45
|
|
|
to raczej nie wirus ...przynajmiej nic o takim nie słyszałem...sprawd,ź kable w kompie tak jak mówiłem...a pacha zgraj na dyskietkę...w końcu waży on jakieś kilka set kilobajtów, mi zmieścił sie dwa razy bez problemu na jednej...
a CD-rom mógł sie poprostu zużyć...a tak wogule lepsze fazy miałem z DvD-romem kiedyś^^" |
|
|
|
|
|
|