Problem z g-g |
Wersja do druku |
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 22-06-2004, 16:18 Problem z g-g
|
|
|
Mam taki problem: kiedy włączam g-g pojawia się okienko z napisem "error 7", kilkam OK, wyłącza się. Potem niby wszystko jest w porządku, łączy się. Ale kiedy próbuję włączyć rozmowę albo ustawienia zamiast okienka mam tylko same kontury z białą zawartością. Po kilku sekunach zawiesza się i skutkuje tylko ctrl+alt+del i reset kompa.
Any ideas? |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 22-06-2004, 16:52
|
|
|
a próbowałaś reinstalować GG?
z takowym problemem jeszcze nigdy sie nei spotkałem, ale zapewne nie może sie z czymś dogadać w oprogramowaniu, zapewne firewall'a trzeba by po przestawiać tak żeby przepuszczał ten program...
innych pomysłów narazie brak, a gaszenie fire walla to raczej niezbyt genialny pomysł... |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-06-2004, 20:13
|
|
|
Ja miałam kiedyś coś podobnego... Szlag mnie trafiał. Samo przechodziło po jakimś czasie, żeby w najmniej spodziewanym momencie wrócić i grać mi na nerwach.
Próbowałaś przeinstalować gadulca? Jeśli nie, to spróbuj. A jeśli nie pomoże, zainstaluj którąś z wcześniejszych wersji, może trafisz na taką, która się nie buntuje. |
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 25-06-2004, 20:22
|
|
|
Wszystkiego chyba próbowałam... nawet pomoc techmniczna gg nie ma pojęcia co to jest ==' |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 25-06-2004, 20:25
|
|
|
Proponuje przeprowadzkę na Chrome i korzystanie z Jajca :) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
g_v_s
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 07-01-2005, 22:32
|
|
|
No dobrze, ja tez mam problem. Nie mogę w zaden sposób być dostępna ani ukryta. Po prostu się draństwo nie włącza. Próbowałam chyba wszystkiego. Pomóżcie! Ja nie mogę bez gg żyć!T_T |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 07-01-2005, 22:39
|
|
|
Dla win XP :P
"Salut trzech króli" (ctrl+alt+delete)
w procesach znajdź "gg.exe" i wyłącz |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 07-01-2005, 22:47
|
|
|
EDIT
Cicho, na razie działa XD cud sie stał :3 |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 08-01-2005, 08:47
|
|
|
Chimi, jeżeli problem będzie sie powtarzał poprostu zreinstaluj GG i zainstaluj w tym samym miejscu (listak ontakt ów i archiwum powinny opzostać na nowe wersji i wgrać sie samoczynnie) to powinno pomóc bo na gg to najlepsza naprawa błędów, potem tylko sie updetuje samo i koniec... |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 08-01-2005, 10:55
|
|
|
U mnie GG koszmarnie wolno się włącza, po prostu trzeba zostawić na jakiś czas, w końcu się przerzuci na niewidoczny... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-01-2005, 11:19
|
|
|
Tak jak g_v_s radzę przerzucić się na konnekta ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Illuminari
Dark lady
Dołączyła: 27 Paź 2005 Skąd: Krynn, serio Wa-wa Status: offline
|
Wysłany: 31-10-2005, 21:19
|
|
|
Właśnie ściągnęłam sobie konnekta, przyznam świetny komunikator.. Ale mam pewny problem.. nie moge wstawić tam emotek z gg, bardzo mi na tym zalezy. Może ktoś mógłby mi pomoć? |
_________________ http://www.dragonlance.pl/forum - zapraszam. |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 31-10-2005, 21:33
|
|
|
a ja polecam Mirandę.
Nie ma własnego, a tylko niezależne implementacje cudzych protokołów, i jest jedynym softem który pozwala mieć jednocześnie włączone i działające tlen, gg, ICQ, AIM, MSN... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 31-10-2005, 21:42
|
|
|
Cytat: | Właśnie ściągnęłam sobie konnekta, przyznam świetny komunikator.. Ale mam pewny problem.. nie moge wstawić tam emotek z gg, bardzo mi na tym zalezy. Może ktoś mógłby mi pomoć?
|
Konnekta nie mam, ale wygrzebałam, że do emotikonek potrzebna jest wtyczka kIEview.
(http://komunikatory.wiadomosc.info/index.php?s=&mod=arts&rid=2179&code=rid - tu do ściągnięcia. W ogóle mam wrazenie, że na tej stronie możesz znaleźć sporo pomocnych informacji). |
|
|
|