To kto na zjazd JEDZIE? |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-04-2005, 19:35 To kto na zjazd JEDZIE?
|
|
|
W TEMACIE OBOWIĄZKOWO ODZYWAJĄ SIĘ TYLKO OSOBY, KTÓRE WSTĘPNIE DEKLARUJĄ SIĘ POJECHAĆ.
Jeśli się nie odezwiesz, znaczy to, że nie jedziesz, bo ci sie nie chce. Jeśli NIE MASZ ZAMIARU JECHAĆ, to twój problem! Nie musisz się z nami nim dzielić, załóż sobie własny temat, a od tego wara!
Jeśli CHCESZ jechać, ale JESZCZE DO KOŃCA NIE WIESZ, czy będziesz mógł (bo piesek, kotek, ciocia, studia, praca, knajpa, szkoła, groźba nuklearnej zagłady) to TEŻ się deklarujesz (ino OSTRZEŻ, że może cie nie być). Najwyżej skreśli się ciebie potem.
Chodzi o to, że chcemy wiedzieć, co planować! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
Ostatnio zmieniony przez Zegarmistrz dnia 18-04-2005, 19:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-04-2005, 19:39
|
|
|
Ja na pewno. Pod warunkiem, ze nie będzie to wrzesień.
I jako mieszkance centrum Polski właściwie mi obojętnie, gdzie. |
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 18-04-2005, 19:44
|
|
|
Ja na 90%. Zawsze może się wydarzyć coś niespodziewanego |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-04-2005, 19:51
|
|
|
Już mówiłem, ale powtarzam. Obojętnie gdzie, byle w Polsce, obojetnie kjiedy, byle nie w czasie zjazdu/egzaminów, to będę na mur. Chyba, że zginę tragicznie lub ciężko zaniemogę, ewentualnie wybuchnie wojna i/lub do władzy dojdą lepperowi boyzsi czy Legion Chaosu Polskich Rodzin. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 18-04-2005, 19:51
|
|
|
Ja także jade (choć to wiadome samo przez sie). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-04-2005, 20:16
|
|
|
Ja też jadę (i prawdopodobnie tylko na jeden tydzień - ale to jest jeszcze w sferze dyskusji). I mam namioty. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-04-2005, 21:37
|
|
|
Ja MAM ZAMIAR ;) I też na 90%, bo jak wiem z doświadczenia, na 100% się okaże dopiero na tydzień przed XD Zwłaszcza, że mam wszędzie daleko... _^_ |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-04-2005, 22:40
|
|
|
Szczerze ja bym sie przejechał was odwiedzić ale dziś mi przyszło z WKU powołanie na 7 lipca na 12 tygodniowe szkolenie rezerwy zgodnie z tym co mi powidzieli to jako że sam studiuję mam szkolic studentów idacych na 6 tygodniowe przeszkolenie studenckie w to lato , oczywiscie mogę się odwoływać ( na conajmniej 15 dni przed terminem) co tez najprawdopodobniej zrobię jak bede miał jakieś poprawki. Jakby co to może do was wpadnę |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-04-2005, 22:50
|
|
|
Ja. Przy czym w wakacje będę pracować, więc najwyżej się spóźnię / wpadnę tylko na kilka dni, ale terminy pracy będę niestety znała dopiero jak mnie na 100% zatrudnią, bo to na zlecenie na lotnisku i wszystko zależy od tego, jak będą czartery latały. Whatever. A, jeszcze jedno: nie wiem, jak z resztą wrocławian, ale u mnie zjazd WB ma wyższy priorytet, niż MW. ^^ |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-04-2005, 09:26
|
|
|
No ja chetnie, ale bedzie zalezec od terminu i miejsca (robota) |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-04-2005, 14:02
|
|
|
Jak każą, to dopisuję... Druga połowa sierpnia na pewno nie. Wcześniej albo we wrześniu. I muszę mieć możliwość zabrania psa, bo nici z wyjazdu. Poza tym chętnie. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
|
Wysłany: 19-04-2005, 20:40
|
|
|
No to i ja się dopiszę, jako że się na zjazd wybieram i jestem tego pewien na 99% (1% na zdarzenia losowe :P) |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul?
Ostatnio zmieniony przez Yuby dnia 19-04-2005, 20:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-04-2005, 20:47
|
|
|
Prawdopodobnie na zjazd pojadę. Powiem więcej, jak już ustabilizuje się sytuacja z maturą i lokum we Wrocławiu. |
|
|
|
|
|
|