FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
  II OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KOMIKSU JAPOŃSKIEGO
Wersja do druku
leeterat

Status: offline
PostWysłany: 12-04-2005, 12:40   II OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KOMIKSU JAPOŃSKIEGO

Zapraszamy na oficjalną stronę II Ogólnopolskiego Festiwalu Komiksu Japońskiego - reANIMation 4.
Pod adresem www.reanimation.pl znajdziecie aktualne newsy i informacje dotyczące festiwalu, spis czekających na was atrakcji, projekcji oraz wydarzeń towarzyszących, opisy dojazdu na imprezę wraz z rozkładem pociągów, festiwalowe forum, gadżety do ściągnięcia, reANIMkowe paski komiksowe i wiele, wiele więcej!
Dodatkowo dla osób posiadających telefon komórkowy z przeglądarką WAP przygotowaliśmy serwis r4:Mobile, zawierający podstawowe informacje, dostęp do forum oraz gadżety do telefonu. W każdym miejscu gdzie macie zasięg odwiedźcie stronę wap.reanimation.pl!
Ale to jeszcze nie koniec :) Najświeższe reANIMacyjne newsy dostarczy wam kanał RSS dostępny pod adresem news.reanimation.pl.
Zapraszamy do odwiedzin serwisu r4 i na sam festiwal, który odbędzie się w dniach 13 - 15 sierpnia 2005, w Bydgoszczy!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ataru Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 12-04-2005, 14:48   

No no, w końcu stronka ruszyła, ja mam w planach pojawienie się na r4, będzie to jedyny większy kon w sierpniu, więc chyba warto. Z resztą nie często bywam na konwentach, na to składa się wiele czynników, lecz wielu osób nie widziałem kilka ładnych lat i wybieramy się właśnie do Bydgoszczy. Oczywiście jak zawsze mam najdalej, lecz to nie jest aż taki problem, wybiera się ktoś stąd na reanimation?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 12-04-2005, 15:21   

Naturalnie, że Ja, choć nie wszystkich pewnie ta wiadomość ucieszy...
Powrót do góry

PostWysłany: 12-04-2005, 16:17   

A dlaczego miałaby nie cieszyć. Im więcej luda tym lepiej zabawa się uda, czy jakoś tak mówił jeden z senpaii Keichiego w OMG ;)
Powrót do góry
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-04-2005, 17:04   

/me też będzie :>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-04-2005, 10:00   

Ataru napisał/a:
A dlaczego miałaby nie cieszyć. Im więcej luda tym lepiej zabawa się uda, czy jakoś tak mówił jeden z senpaii Keichiego w OMG ;)

Biorąc pod uwagę, że już kilku cymbałów i idiotek wydało na mnie wyroki śmierci, może być ciekawie.
Powrót do góry

PostWysłany: 13-04-2005, 10:13   

Grisznak napisał/a:
Biorąc pod uwagę, że już kilku cymbałów i idiotek wydało na mnie wyroki śmierci, może być ciekawie.

To tym chętniej się tam zjawię, jak coś to ukarzę ich w imieniu księżyca jako Ethernal Sailor Ataru Final SSJ.
To do zobaczenia w Bydgoszczy.
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-04-2005, 10:52   

Spoko, Extermination team zawsze czeka na nowe wyzwania...inna bajka, ze obiecałem Virowi nie robić żadnych zadym na konwencie ( ale kilka metrów poza już nie ... ).
Powrót do góry
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 13-04-2005, 11:03   

Dopóki nie zacząłem czytać komentarzy na ACP(no i dopóki Was tu nie przywiało) w życiu bym nie pomyślał, że fandom m&a jest taki agresywny. O co sie pienią tym razem? O waszą radosną twórczość, antybizonistyczną ideologię czy coś równie ważkiego dla naszej cywilizacji?

PostWysłany: 13-04-2005, 11:50   

Grisznak napisał/a:
Spoko, Extermination team zawsze czeka na nowe wyzwania

Gdzie można dokonywać zapisów? Brzmi po prostu sudownie.
Grisznak napisał/a:
inna bajka, ze obiecałem Virowi nie robić żadnych zadym na konwencie ( ale kilka metrów poza już nie ... )

Zapowiada się co najmniej ciekawie, lecz ja tam jadę w nieco innych celach, lecz co kto lubi ;)
Ysengrinn napisał/a:
Dopóki nie zacząłem czytać komentarzy na ACP(no i dopóki Was tu nie przywiało) w życiu bym nie pomyślał, że fandom m&a jest taki agresywny

Jak na razie nie było tu żadnego przejawu agresji z naszej strony, więc nie rozpaczaj.
Jesli chodzi o sam fakt, to no cóż, nie wszyscy się lubią, w każdym społeczeństwie tak jest, nic wielkiego.
Do widzenia.
Powrót do góry
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 13-04-2005, 12:43   

Ja miałem na myśli Ich, czyli Reda i Grisznaka. Po prostu z lenistwa nie wyraziłem się jaśniej:P. I nie chodzi mi o ich przejawy agresji, raczej o przejawy agresji wobec nich pewnych "środowisk", tutaj na szczęście niereprezentowanych. Tak więc uszy do góry, Ataru;P.

Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-04-2005, 12:45   

Ysengrinn napisał/a:
Dopóki nie zacząłem czytać komentarzy na ACP(no i dopóki Was tu nie przywiało) w życiu bym nie pomyślał, że fandom m&a jest taki agresywny. O co sie pienią tym razem? O waszą radosną twórczość, antybizonistyczną ideologię czy coś równie ważkiego dla naszej cywilizacji?

Szkoda, że cię nie było na starym forum mangazynu, dowiedziałbyś się o co szło. Były bany ( Red już ze dwa zaliczył ), groźby pobicia ( jeden taki twierdzi, że wie jak wyglądam, znajdzie mnie i zabije ), oskarżenia o szerzenie rasizmu, homofobii ( tu się wyjątkowo zgadzam ), nietolernacji, i diabli wiedzą czego jeszcze. Ogólnie mnie to cieszy, bo skoro się wściekają - znaczy czytają.
Powrót do góry
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 13-04-2005, 12:47   

Cytat:
Ogólnie mnie to cieszy, bo skoro się wściekają - znaczy czytają.

Czasami chciałbym podzielać ten optymizm:].

Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 13-04-2005, 14:37   

Ysen: nie lubią po części za marudzenie, hipokryzję [a propo piratów np :p], torllowanie itp XD
Ale to jest moja subiektywna opinia, nie mam zamiaru nikogo nią urażać. Osobiście też za Griszem i RV nie przepadam, ale staram się żyć według maksymy: "Live and let live".
Co do fandomu to niestety smutna prawda - sam kiedyś myślałem, że to ludzie, którzy starają się do swojego życia przenosić dobre wzorce z anime itp [dobra, to była podstawówka - możecie się śmiać]. A potem się okazało, że jest... inaczej :>

Co do samego r4, jeśli by to kogoś interesowało, to będę prowadził panel o RO ;]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 13-04-2005, 18:51   

Cytat:
Osobiście też za Griszem i RV nie przepadam, ale staram się żyć według maksymy: "Live and let live".

Głównie to miałem na myśli. Że tym ludziom chce się użerać w zasadzie dla samego użerania i biorą to cholernie na serio. Poza tym, raz na ACP widziałem dyskusję, nie pomnę już o czym, w której szermowano w stylu mojej babci, gdy raz zdarzyło jej się powiedzieć "dziadek, trochę k**** kultury!":].

Cytat:
sam kiedyś myślałem, że to ludzie, którzy starają się do swojego życia przenosić dobre wzorce z anime itp

Taa, anime typu Tekken, Street Fighter i DBZ;P. Poza tym ja w anime zbyt wiele dobrych wzorców nie widzę, ale sam myślałem podobnie jak ty o wiele dłużej;P.

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi