| | 
	| 

| Ogłoszenie |  
	| 
			Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
		 |  

| II OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KOMIKSU JAPOŃSKIEGO |  
	| Wersja do druku |  
	| leeterat 
 Status: offline

| 

|  Wysłany: 12-04-2005, 12:40   II OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KOMIKSU JAPOŃSKIEGO | 
 |  
			| 
 |  
			| Zapraszamy na oficjalną stronę II Ogólnopolskiego Festiwalu Komiksu Japońskiego - reANIMation 4. Pod adresem www.reanimation.pl znajdziecie aktualne newsy i informacje dotyczące festiwalu, spis czekających na was atrakcji, projekcji oraz wydarzeń towarzyszących, opisy dojazdu na imprezę wraz z rozkładem pociągów, festiwalowe forum, gadżety do ściągnięcia, reANIMkowe paski komiksowe i wiele, wiele więcej!
 Dodatkowo dla osób posiadających telefon komórkowy z przeglądarką WAP przygotowaliśmy serwis r4:Mobile, zawierający podstawowe informacje, dostęp do forum oraz gadżety do telefonu. W każdym miejscu gdzie macie zasięg odwiedźcie stronę wap.reanimation.pl!
 Ale to jeszcze nie koniec :) Najświeższe reANIMacyjne newsy dostarczy wam kanał RSS dostępny pod adresem news.reanimation.pl.
 Zapraszamy do odwiedzin serwisu r4 i na sam festiwal, który odbędzie się w dniach 13 - 15 sierpnia 2005, w Bydgoszczy!
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Ataru  

| 

|  Wysłany: 12-04-2005, 14:48 | 
 |  
			| 
 |  
			| No no, w końcu stronka ruszyła, ja mam w planach pojawienie się na r4, będzie to jedyny większy kon w sierpniu, więc chyba warto. Z resztą nie często bywam na konwentach, na to składa się wiele czynników, lecz wielu osób nie widziałem kilka ładnych lat i wybieramy się właśnie do Bydgoszczy. Oczywiście jak zawsze mam najdalej, lecz to nie jest aż taki problem, wybiera się ktoś stąd na reanimation? |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Grisznak -Usunięty-
 Gość

| 

|  Wysłany: 12-04-2005, 15:21 | 
 |  
			| 
 |  
			| Naturalnie, że Ja, choć nie wszystkich pewnie ta wiadomość ucieszy... |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Ataru  

| 

|  Wysłany: 12-04-2005, 16:17 | 
 |  
			| 
 |  
			| A dlaczego miałaby nie cieszyć. Im więcej luda tym lepiej zabawa się uda, czy jakoś tak mówił jeden z senpaii Keichiego w OMG ;) |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Keii  Hasemo

Grupy:
 AntyWiP

| 

|  Wysłany: 12-04-2005, 17:04 | 
 |  
			| 
 |  
			| /me też będzie :> |  
			| _________________
 FFXIV: Vern Dae - Durandal
 PSO2: ハセモ - Ship 01

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| Grisznak -Usunięty-
 Gość

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 10:00 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Ataru napisał/a: |  	  | A dlaczego miałaby nie cieszyć. Im więcej luda tym lepiej zabawa się uda, czy jakoś tak mówił jeden z senpaii Keichiego w OMG ;) | 
 Biorąc pod uwagę, że już kilku cymbałów i idiotek wydało na mnie wyroki śmierci, może być ciekawie.
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Ataru  

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 10:13 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Grisznak napisał/a: |  	  | Biorąc pod uwagę, że już kilku cymbałów i idiotek wydało na mnie wyroki śmierci, może być ciekawie. | 
 To tym chętniej się tam zjawię, jak coś to ukarzę ich w imieniu księżyca jako Ethernal Sailor Ataru Final SSJ.
 To do zobaczenia w Bydgoszczy.
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Grisznak -Usunięty-
 Gość

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 10:52 | 
 |  
			| 
 |  
			| Spoko, Extermination team zawsze czeka na nowe wyzwania...inna bajka, ze obiecałem Virowi nie robić żadnych zadym na konwencie ( ale kilka metrów poza już nie ... ). |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Ysengrinn  Alan Tudyk Droid

Grupy:
 AntyWiP
 Tajna Loża Knujów
 WOM

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 11:03 | 
 |  
			| 
 |  
			| Dopóki nie zacząłem czytać komentarzy na ACP(no i dopóki Was tu nie przywiało) w życiu bym nie pomyślał, że fandom m&a jest taki agresywny. O co sie pienią tym razem? O waszą radosną twórczość, antybizonistyczną ideologię czy coś równie ważkiego dla naszej cywilizacji? |  
			| _________________
 I can survive in the vacuum of Space

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| Ataru  

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 11:50 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Grisznak napisał/a: |  	  | Spoko, Extermination team zawsze czeka na nowe wyzwania | 
 Gdzie można dokonywać zapisów? Brzmi po prostu sudownie.

| Grisznak napisał/a: |  	  | inna bajka, ze obiecałem Virowi nie robić żadnych zadym na konwencie ( ale kilka metrów poza już nie ... ) | 
 Zapowiada się co najmniej ciekawie, lecz ja tam jadę w nieco innych celach, lecz co kto lubi ;)

| Ysengrinn napisał/a: |  	  | Dopóki nie zacząłem czytać komentarzy na ACP(no i dopóki Was tu nie przywiało) w życiu bym nie pomyślał, że fandom m&a jest taki agresywny | 
 Jak na razie nie było tu żadnego przejawu agresji z naszej strony, więc nie rozpaczaj.
 Jesli chodzi o sam fakt, to no cóż, nie wszyscy się lubią, w każdym społeczeństwie tak jest, nic wielkiego.
 Do widzenia.
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  

Grupy:
 AntyWiP
 Tajna Loża Knujów
 WOM

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 12:43 | 
 |  
			| 
 |  
			| Ja miałem na myśli Ich, czyli Reda i Grisznaka. Po prostu z lenistwa nie wyraziłem się jaśniej:P. I nie chodzi mi o ich przejawy agresji, raczej o przejawy agresji wobec nich pewnych "środowisk", tutaj na szczęście niereprezentowanych. Tak więc uszy do góry, Ataru;P. |  
			| _________________

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| Grisznak -Usunięty-
 Gość

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 12:45 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Ysengrinn napisał/a: |  	  | Dopóki nie zacząłem czytać komentarzy na ACP(no i dopóki Was tu nie przywiało) w życiu bym nie pomyślał, że fandom m&a jest taki agresywny. O co sie pienią tym razem? O waszą radosną twórczość, antybizonistyczną ideologię czy coś równie ważkiego dla naszej cywilizacji? | 
 Szkoda, że cię nie było na starym forum mangazynu, dowiedziałbyś się o co szło. Były bany ( Red już ze dwa zaliczył ), groźby pobicia ( jeden taki twierdzi, że wie jak wyglądam, znajdzie mnie i zabije ), oskarżenia o szerzenie rasizmu, homofobii ( tu się wyjątkowo zgadzam ), nietolernacji, i diabli wiedzą czego jeszcze. Ogólnie mnie to cieszy, bo skoro się wściekają - znaczy czytają.
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  

Grupy:
 AntyWiP
 Tajna Loża Knujów
 WOM

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 12:47 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Cytat: |  	  | Ogólnie mnie to cieszy, bo skoro się wściekają - znaczy czytają. | 

Czasami chciałbym podzielać ten optymizm:].
 |  
			| _________________

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| Keii  Hasemo

Grupy:
 AntyWiP

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 14:37 | 
 |  
			| 
 |  
			| Ysen: nie lubią po części za marudzenie, hipokryzję [a propo piratów np :p], torllowanie itp XD Ale to jest moja subiektywna opinia, nie mam zamiaru nikogo nią urażać. Osobiście też za Griszem i RV nie przepadam, ale staram się żyć według maksymy: "Live and let live".
 Co do fandomu to niestety smutna prawda - sam kiedyś myślałem, że to ludzie, którzy starają się do swojego życia przenosić dobre wzorce z anime itp [dobra, to była podstawówka - możecie się śmiać]. A potem się okazało, że jest... inaczej :>

Co do samego r4, jeśli by to kogoś interesowało, to będę prowadził panel o RO ;]
 |  
			| _________________
 FFXIV: Vern Dae - Durandal
 PSO2: ハセモ - Ship 01

|  |  
	|     |  |  |  |  

Grupy:
 AntyWiP
 Tajna Loża Knujów
 WOM

| 

|  Wysłany: 13-04-2005, 18:51 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Cytat: |  	  | Osobiście też za Griszem i RV nie przepadam, ale staram się żyć według maksymy: "Live and let live". | 

Głównie to miałem na myśli. Że tym ludziom chce się użerać w zasadzie dla samego użerania i biorą to cholernie na serio. Poza tym, raz na ACP widziałem dyskusję, nie pomnę już o czym, w której szermowano w stylu mojej babci, gdy raz zdarzyło jej się powiedzieć "dziadek, trochę k**** kultury!":].

| Cytat: |  	  | sam kiedyś myślałem, że to ludzie, którzy starają się do swojego życia przenosić dobre wzorce z anime itp | 

Taa, anime typu Tekken, Street Fighter i DBZ;P. Poza tym ja w anime zbyt wiele dobrych wzorców nie widzę, ale sam myślałem podobnie jak ty o wiele dłużej;P.
 |  
			| _________________

|  |  
	|     |  |  |  |  
	|  |  
	| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach