Hurra, następny... |
Wersja do druku |
jebak
Gość
|
Wysłany: 18-07-2005, 23:54
|
|
|
wiecie co pierdolenie koles ma racje ja pochodze z wioch i sam wyjazd do wiekszego miasta kosztuje mnie 30zl wiec niepie@#$@#$ mi tu zeby sobie kupic. Takim cwaniakiem to mozesz w kanalizacji byc. I nie denerwuj ludzi mowiac zeby sobie kupili orginal bo jak by chcial sobie kupic to poszedl by do sklepu i kupil jelopie a nie na forum pisal. zanim cos napiszesz medo to pomysl bo to jest podstawa a ja juz siedze 30 min szukajac cracka do stara a nie do brod war rozumiecie i znalesc nie moge a ty jakis idiota wyskakuje z tekstem kup se orginal. powiem ci-"pocaluj mnie w moje brzydkie smierdzace dupsko ale najpier umuj zabki" papa KU@#A |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-07-2005, 07:35
|
|
|
Z tematu o Starcrafcie... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-07-2005, 07:58
|
|
|
Ysen - i nie myśl, że będziemy gościa bronić... To dla takich jak on wymyslono bany. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-07-2005, 08:17
|
|
|
Jakby ktoś mnie pytał... Koleś nosi znamiona Qumanizmu. Czyli prawdopodobnie Qumah się bawi. To jego taktyka, kilka sklonowanych kont/nicków i zabawa takowa... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 19-07-2005, 09:32
|
|
|
Kinder Master to najpewniej też on. <uśmiech maniakalnego mordercy> Deus le volt!!!
Idiet wojna narodnaja, swieszennaja wojna:D! |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 19-07-2005, 09:38
|
|
|
ale narzkeacie, poprostu jak da sie z tego wyciągnąćIP to zablokować IP i po zabawie-czy to nei bedzie szybsze?a że odrazu wojna, cóż, są ludzie i parapety, neistety nam trafił sie idiota... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-07-2005, 10:09
|
|
|
83.28.244.15
Co to za problem... Modzi mogą oglądać. Gożej, że może mieć zmienne. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-07-2005, 10:12
|
|
|
Ryuzoku napisał/a: | ale narzkeacie, poprostu jak da sie z tego wyciągnąćIP to zablokować IP i po zabawie(...) |
Wyobraź sobie, że typowy Polak nie ma wypaśnego łącza ze stałym IP. Nasz "jebak" pisał z Neostrady. Więc nie, to nic nie da. Zresztą, zablokowanie w ten sposób osoby ze stałym IP też nic nie gwarantuje - od czego są anonimowe proxy czy systemy takie, jak Tor... Oczywiście zablokowany musiałby o nich wiedzieć. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-07-2005, 10:16
|
|
|
Znudzi się facetowi, wystarczy go cierpliwie ciąć i (ewentualnie) zostawić notkę od moderatora w stylu "Nie jestem aż takim kretynem/kretynką żeby nie poznać tak jawnej prowokacji." Czyli ignorować i sprzątać po nim, nie powinien długo wytrwać. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 19-07-2005, 11:24
|
|
|
Ok, tak właśnie mam zamiar robić. To samo się tyczy dyskusji o tematach rustykalnych - ignorować, jak się za bardzo podnieci kasować. Bo to też jawna prowokacja. |
|
|
|
|
|
|