Szukamy chetnych do recenzji asian cinema |
Wersja do druku |
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 26-10-2005, 15:24 Szukamy chetnych do recenzji asian cinema
|
|
|
Na Azunime padła propozycja utworzenia dzialu z recezjami filmow kina azjatyckiego. Pomysl jest niezly, poniewaz wielu fanow anime oglada takze filmy japonskie, chinskie, koreanskie itp. Dzial taki ruszy na Azunime, jesli zbierzemy grupke recenzentow. Sprawa ruszy z miejsca kiedy bedziemy mieli dziesiec recenzji. Jesli sa chetni to prosze o kontakt roczniak@tg.onet.pl, albo udzial w dyskusji na forum azunime http://azunime.lonik.v24.pl/forum/
Azunme działa od ponad półtora roku, uzbieralismy ponad sto recenzji anime, ktore nie strasza poziomem stylistycznym i merytrycznym. Do Tanuki pewnie troszke nam brakuje, ale zapewniam ze zle nie jest :) Robimy czeste aktualizacje, jako webmaster rowniez duzo pisze i poswiecam serwisowi kazda wolna chwile. Pisze to po to, zeby zapewnic potencjalnych recenzentow nowego dzialu, ze nie przystapia do bylejakiego serwisu, gdzie webmaster zbija bąki i liczy na to, że wszyscy beda odwalac robote za niego.
Nasz serwis ma znacznie mniejsza widownie niz Tanuki. Statystyki wykazuja srednie owiedziny dzienne na poziomie 300, to jest trzy razy mniej niz na Tanuki, ale jak na tak potezna konkurencje to wcale nie jest malo.
I to by bylo na tyle. Moderatorow i uzytkownikow przepraszam za prywate, ale mysle ze jesli mam znalezc odpowiednie osoby do tej roboty to nigdzie indziej tylko tu :D |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 26-10-2005, 15:40
|
|
|
Ja ta sobie mysle, ze moglbys dac info na Kasumi, ja chetnie umieszcze. W koncu skoro wspolpracujesz z Tanuki to wspolpracujesz z Kasumi, czyz nie? :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 26-10-2005, 16:11
|
|
|
Ja sie wstrzymuje na razie z dalszym naglasnianiem tego pomyslu, jakos tak nie bardzo wierze w odzew :), ale oczywiscie Twoje forum jest nastepnym przystankiem, do ktorego zamierzam zawitac. Pewnie, ze jestem wspolpracownikiem, ah... tak mi sie marzy wielki portal o japonskiej popkulturze, zlozony z tanuki, azunime i kasumi... Nikt by nam nie podskoczyl :D Gdyby Darkraele nie byly tak niezdecydowanymi zwierzakami, to cos by moze z tego bylo... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-10-2005, 19:45
|
|
|
Ja niestety kina azjatyckiego nie oglądałam dużo - ale mogę (jednorazowo, bo więcej naprawdę nie będzie) dostarczyć recki Battle Royale jedynki i (być może) dwójki |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-10-2005, 20:03
|
|
|
Ja mogę dostarczyć reckę czegoś co w polskim tytule miało dopidek "Amazonka Czasu" który był pomyłką. Nie pamiętam japońskiego tytułu ale mam film i jeszcze kilka innych. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 27-10-2005, 09:33
|
|
|
A jednak jest odzew :)
Wezme wszystko co zaoferujecie. A nawet jesli caly pomysl nie wypali, to kiedys moze Tanuki dorobia sie takiego modulu, recenzje sie napewno nie zmarnuja :)
Z góry dzieki :D |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-10-2005, 12:58
|
|
|
Ja przyznam, że na azjatyckim kinie fabularnym znam się jak kura na pieprzu... Ale redakcja tekstów w razie potrzeby melduje się w gotowości. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
PrinceVejita
I'm only one...
|
Wysłany: 16-10-2006, 09:20
|
|
|
Mogę ci podżucić recki paru filmów, sam mam ich trochę (filmów nie recki). jak chcesz jakiś konkretny to podaj tytuł. jak będe miał go na składzie to skrobne coś. pozdro Darkael!
A i jeszcze coś, podaj mi swój mejl bo coś twoja straonka nie chce mi sie wystartować. masz gdzieś tu moje gadu.
EDIT:
Posty sclaono.
Na przyszłość proszę używać opcji Edytuj post.
IKa |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-10-2006, 10:35
|
|