Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dark Water, ale oryginał, japoński;) |
Wersja do druku |
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-11-2005, 13:21 Dark Water, ale oryginał, japoński;)
|
|
|
Kto oglądał obie wersje ten wie która rządzi;). Ostatnio oglądałem wersję amerykańską (Fatum) i co mogę powiedzieć, była słabiutka. Może gdyby nie oglądać pierwowzoru byłoby okej ale tak to kompromitacja. Wersja Japońska jest 100 razy lepsza. Polecam wszystkim fanom horrorów ale, nie napalać się na sceny gore bo takowych nie ma, klimat pobudza.. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 14-11-2005, 14:10
|
|
|
Taaa... może, a może nie bardzo. Ja naprzykład, podczas finałowej sceny 'Ring' wybuchnąłem śmiechem, mimo że cała reszta była naprawdę niezła. Dwójka już słabsza... IMHO, idzie o to kto czego się boi. No ale biorąc pod uwagę resztę produkcji w tym gatunku, to fakt - przyjemnie się ogląda... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-11-2005, 12:29
|
|
|
Czy rządzi ? To po prostu przywoity film, lepszy od amerykańskiego, ale czy az tak ? Ogólnie obie wersje nie są złe... |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-11-2005, 13:09
|
|
|
Film jak film, mało kiedy udaje się reżyserowi przenieść film w postaci horroru, bo przeważnie wychodzą "komedie" które śmieszą swoją naiwnością. A Dark Water (jap) nawet dobrze sobie radzi, choć bardzo dobrym filmem nazwać go nie można. Ot jeden z wielu. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|