Warcraft Manga |
Wersja do druku |
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-01-2006, 18:01 Warcraft Manga
|
|
|
Ujżałem dzis ten komiks graficznie prezentuje sie całkiem nieźle ale nie wiem jak fabularnie bo z braku czasu nie mogłem sobie go poczytać . Czy ktos już to dogłebniej analizował ?? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-01-2006, 21:28
|
|
|
Czytałem chwilę w Empiku. Może bardzo odkrywczy on nie jest, ale w porównaniu do książek z tego samego uniwersum... Cóż, od razu widać różnice. Widać, że zabrał się za to jakiś rzemieślnik, a nie partacz. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-01-2006, 10:43
|
|
|
Rysunek sympatyczny, treść przeciętna ( choć po jednym, dość pobieżnym przeczytaniu u kumpla trudno mi się autorytatywnie wypowiadać ), ale niestety miną wieki nim Kasen nauczy się ładnie wydawać mangi ( o ile produkt amerykańsko - koreański mangą nazwać można ). |
|
|
|
|
|
hijack
|
Wysłany: 18-01-2006, 23:21
|
|
|
Poczytałem wara w biegu bo w empiq był straszny korek i nie chciało mi się przeciskać, ale mi tam jakoś nie przypadł do gustu. Za sztywne jak dla mnie, no i ten klimat. Zapewne gdybym był zapalonym graczem War Crafta to bym sobie kupił, ale nie jestem i jakoś mnie do niego nie ciągnie. Ejmen |
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 19-01-2006, 20:35
|
|
|
Sama zastanawiam się nad kupnem. Przeglądałam w Empiku. Kreska w porządku, tylko jakaś tak mało mangowa. Ciekawi mnie tylko, czy ta pozycja przeznaczona jest dla miłośników gry, czy też może to czytać laik, nie mający o niej zielonego pojęcia. |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-01-2006, 20:58
|
|
|
Z tego, co widziałem nadaje się dla laika. Co do kreski - jest utrzymana w stylu dość Warcraftowym, mi się podobała. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-01-2006, 14:34
|
|
|
Nadaje się i dla laika, i dla znawcy, tak myslę ;) nie ejstem aż tak szczególnie zorientowana w świecie Warcrafta (chociaż za dawnych dobrych czasów spędzałam długie godziny nad dwójką...) a jednak czytało się dość przyjemnie. Fabuła oryginalnością nie powała i momentami zalatuje klimatami rodem z książek z serii Forgotten Realms, ale kreska jest bardzo ładna i można się przyjemnie przy tej pozycji oderwać... |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-01-2006, 19:26
|
|
|
Kreska jest faktycznie ładna, ale po szybkim przekartkowaniu stwierdziłam, że już przecież kupuję jedną manhwę o niczym: Ragnaroka =='
I jedna mi starczy, szczególnie że Kasen wydaje swoje tytuły z deczka paskudnie. |
|
|
|