Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Mail aktywacyjny |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-02-2006, 20:39 Mail aktywacyjny
|
|
|
Projekt maila. Bardzo surowy, bardzo do poprawek, może lepiej niech ktoś kompetentny sie tym zajmie...
{NICK}, dziękujemy za zarejestrowanie się w portalu czytelnia.tanuki.pl!
Rejestracja umożliwi Ci zamieszczanie swojej twórczości na łamach naszej strony, a także wystawianie ocen innym opowiadaniom i fanfikom, wysyłanie komentarzy pod stałym nickiem oraz zamieszczenie krótkiej informacji o sobie. Mamy nadzieję, że czytelnia.tanuki.pl spełni oczekiwania zarówno autorów, jak i czytelników internetowej twórczości literackiej.
Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu: http://czytelnia.tanuki.pl/main/regulamin.php
Aby aktywować konto, wystarczy zalogować się pod tym adresem: link
Konto zostanie automatycznie usunięte w przypadku, gdy nikt nie zaloguje sie na nie w ciągu 30 dni od daty rejestracji.
Bardzo prosimy o zignorowanie tego maila, jeśli nie przypominasz sobie, że rejestrowałeś/aś sie w naszym serwisie.
Twoje dane:
login: ...
hasło: ...
Jeśli masz jakieś pytania, przeczytaj Regulamin (http://czytelnia.tanuki.pl/main/regulamin.php) oraz FAQ (http://czytelnia.tanuki.pl/main/faq.php), a jeśli to nie rozwiąże problemu, skontaktuj się z administratorem strony: mail.
Życzymy wielu miłych chwil spędzonych na łamach naszego portalu!
Redakcja Czytelni |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-02-2006, 22:09
|
|
|
Jak dla mnie: typowy, jasny i czytelny mail - czego chcieć więcej? Do poprawki (jezeli się ktoś bardzo uprze) może być najwyżej akapit zaraz pod powitaniem ;). Ale jako całość - w zupełności wystarczające, nie wymagajmy od mail'a jakichś literackich frykasów. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-02-2006, 09:25
|
|
|
Od siebie dodam, że nie lubię, kiedy w mailach aktywacyjnych podają mi hasło i login - ze względów bezpieczeństwa muszę wtedy wywalać maila + wyrzucać z kosza (tak na wszelki wypadek ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-02-2006, 11:12
|
|
|
"Bardzo prosimy o zignorowanie tego maila, jeśli nie przypominasz sobie, że rejestrowałeś/aś sie w naszym serwisie. " >> "Prosimy o zignorowanie tej wiadomości, jeśli nie rejestrowałeś/aś się w naszym serwisie" |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 06-02-2006, 14:06
|
|
|
Keii napisał/a: | Od siebie dodam, że nie lubię, kiedy w mailach aktywacyjnych podają mi hasło i login - ze względów bezpieczeństwa muszę wtedy wywalać maila + wyrzucać z kosza (tak na wszelki wypadek ;) |
Niby prawda, ale mi się raz już zdarzyło zapomnieć jakiego właściwie hasła podałem dosłownie chwilę po rejestracji. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-02-2006, 14:11
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Niby prawda, ale mi się raz już zdarzyło zapomnieć jakiego właściwie hasła podałem dosłownie chwilę po rejestracji. |
Inna kwestia, że ja nie zawsze pamiętam jak i pod jakim hasłem się rejestrowałem (zwłaszcza na serwisach, gdzie nie zaglądam codziennie np. na sklepach), więc to się prztydaje. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|