Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Olimpiada: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-02-2006, 12:51 Olimpiada:
|
|
|
Człowiek nie ogląda telewizji, radia ostatnio nie było okazji słuchać, a przydałoby się wiedzieć, co się w świecie sportu dzieje. Jak wasze wrażenia z olimpiady zimowej? I czy tylko mi się zdawało, że nasi ubrani byli jak w spawacze, w stroje rodem z "używanej odzierzy zachodniej"? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 13-02-2006, 13:25
|
|
|
No, bo ja wiem?
Nie mam za wiele czasu na TV, ale parę 'rezerwacji' zrobię :D
Na przykład 21 (wtorek za tydzień) o 19:30 w Eurosporcie będzie transmisja programu krótkiego (short) w łyżwiarstwie figuowym (OCZYWIŚCIE solistki, pary i panowie są wcześniej). Potem 23 (czwartek) o 20:00 w TVP2 jeszcze większe emocje - czyli free, program wolny solistek.
Naszych mało widać, ale nasz panczenista wyglądał z tym ogromnym orłem na piersiach naprawdę bojowo :*)
A co do otwarcie, cóż. Jedyne co było warto obejrzeć to "Nessun dorma"... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Nezumi
Wieczny i Nieskończony
|
Wysłany: 18-02-2006, 16:37
|
|
|
ech... Polska nigdy nie należała do potęg w dziedzine sportów zimowych. zapowiada się olimpiada bez medalu |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-02-2006, 22:37
|
|
|
coz......... brudne jak zawsze, nie ma to jak wielki sport |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|