Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Protest Kielona |
Wersja do druku |
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-02-2006, 00:04
|
|
|
Na tym forum siedzi ekipa ludzi (zainteresowani wiedza o kogo chodzi), którym wydaje sie że wiedzą wszystko najlepiej, i nie umieją nawet o tym porozmawiac, a jedynym sposobem (dla nich) rozwiązania sprawy, jest banowanie. Ponadto stwierdzenie: Kielon jest niezrozumiany i mam to w dupie, nie rozwiązuje problemu wcale. Jeśli nie umie się rozmawiac, tylko odwala coś takiego to gratuluje postawy "tego jednego wszechwiedzącego". Ty nie masz racji, MY mamy i koniec. Jestem taki super że nie musze ci nic tłumaczyc, bo i tak NIC nie zrozumiesz, NIE wiesz co jest DOBRE a co ZŁE. My wiemy i zbanujem wszystkich, którzy myślą inaczej bo NIE ZASŁUGUJĄ, na to żeby miec inne zdanie. Tu nie można myślec nic innego, tylko to co jest zgodne z tym co MY mówimy.Jeszcze tylko musicie podbic karteczke, informującą o tym, że macie poglądy forumowo-poprawne... i zostaniecie pełnoprawnymi członkami forum...
Chciałem kulturalnie porozmawiac, ale sie nie dało, ponadto to nie ja waliłem bluzgi tylko WY. I dostałem bana w momencie, w którym Ika postwaiła bardzo dobre pytanie. Jak widac odpowiedz nie była potrzebna. Nie potrzebuje zrozumienia, pocieszenia, czy czegoś takiego. Pisze to co myśle. Taki jestem. Nie zawsze mam racje, ale mam prawo o tym rozmawiac. I moge miec własne zdanie, na każdy temat. Tego mi nikt nie zabroni. |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|