Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Spam w spamie |
Wersja do druku |
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-03-2006, 00:22
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | to osobiscie pofatyguje się na policje złożyć doniesienie o przestępstwie |
Zeg no nie, teraz to już na pewno umiera ze strachu :) "Policją" straszysz? Jak to przeczyta, to dostanie chyba ataku śmiechu...
Zegarmistrz napisał/a: | Nie z nami te numery lamerze! |
Ostre słowa, ciekawe czy w rzeczywistym świecie umiał byś mu to w twarz powiedziec...
Nie mam nic do ciebie i nie zrozum mnie źle ale, te specjalne wstawki to mogłeś mu na konto pocztowe wysłac i oszczędzic czytania tego reszcie urzytkowników forum... |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-03-2006, 00:31
|
|
|
Kielon - z łaski swojej możesz nie komentować decyzji moderacji tylko dlatego, że nie zgadza się z twym anarchistycznym światopoglądem? To nie jest prywatna pyskówka, a "czy w rzeczywistym świecie też byś tak powiedział" to najgłupszy argument jaki słyszałem. Co to ma kurna do rzeczy?! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-03-2006, 00:45
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Co to ma kurna do rzeczy?! |
Ma tylko tyle, że moim zdaniem tego tematu nie powinno byc, jak koleś spamuje to wyślijcie do niego wiadomośc. Co to ma byc? Prezentacja siły moderacji?
Ysengrinn napisał/a: | z łaski swojej możesz nie komentować decyzji moderacji tylko dlatego, że nie zgadza się z twym anarchistycznym światopoglądem? |
O moim światopoglądzie, nie masz pojęcia i wcale nie jest on anarchistyczny... Po prostu patrze na świat z mojej prepektywy. A co do komentowania, to wyrażam tylko moją opinię o tym temacie. |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-03-2006, 01:19
|
|
|
<komentarz pooperacyjny>Wykastrowane z tematu Rolandinia vel Animemana vel Debilus Debilorum. Wysłałem juz wyjaśniającą PW. I jakkolwiek potrafię odtworzyć jego nieanarchistyczny światopogląd to moja jego ocena nie nadaje się do druku... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|