Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ogłoszenie: Poszukuje redaktorów |
Wersja do druku |
AnimeGakure
Gość
|
Wysłany: 25-03-2006, 10:23 Ogłoszenie: Poszukuje redaktorów
|
|
|
Wiatm,
W tej chwili powstaje nowa strona o m&a. Uważam, że jest jeszcze miejsce w sieci dla dobrej strony o tej tematyce. Mam nadzieje, że uda nam się zagnieździć w świat m&a. Ale niestety mamy pewien problem. Niestety jest nas narazie tylko dwóch i nie poradzimy sobie z napisaniem wszystkiego. Teraz pojawia moja prośba:
Wszystkich zainteresowanych dołączeniem do naszych szeregów i napisaniem kilku recenzji i artykułów proszę o kontakt mailem: animegakure@yahoo.pl lub pod numerem gg: 3862944.
Jeżeli znasz się również na tworzeniu stron www w językach takich jak: php, mysql, to również proszę o kontakt.
Z góry dziekujemy za kontakt.
Pozdrawiamy
Redakcja AnimeGakure:
Greg, Hebel |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 26-03-2006, 16:22
|
|
|
heh.
Podziwiam za zapał ^_^" |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 29-03-2006, 21:53
|
|
|
A mi się osobiście wydaje że tworzenie którejś tam strony z tym samym nie ma żadnego sensu. Chyba, że chcecie chłopaki mieć na tej stronie coś innego niż: recenzje, piosenki, wiadomości z światka m&a, forum, czytelnie, słowniczek itp itd. A jak nie to ja wiem czy na pisanie o tym samym co już jest w kilku miejscach jest sens marnować czas, klawiaturę zdrowie i nerwy???
Ale mimo wszystko życzę powodzenia. |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-03-2006, 15:36
|
|
|
Azag napisał/a: | A jak nie to ja wiem czy na pisanie o tym samym co już jest w kilku miejscach jest sens marnować czas, klawiaturę zdrowie i nerwy??? |
Osobiście mnie takie podejście denerwuje.
Tak, jest sens. Zawsze można lepiej, więcej, inaczej, zawsze to jakiś postęp. Gdzie byłaby nasza kultura, sztuka i wszystko inne, gdybyśmy w pewnym momencie oświadczyli "wszystko było, nie kontynuujemy"? A w necie starczy miejsca dla wszystkich. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-03-2006, 18:28
|
|
|
Zeg słusznie pisze. Monokultury są złe, różnorodność jest fajna.
Jak działa przecież ewolucja biologiczna? Mamy sobie dużą liczbę wersji tego samego, z bardziej lub mniej drobnymi różnicami. Lepsi zostają, słabsi odchodzą. Dokładnie ten sam mechanizm stoi u podstaw ewolucji dzieł człowieka: lepsze stają się znane i znajdują dużo naśladowców, słabsze są zapominane. Dotyczy to zarówno kultury, jak i nauki i techniki. Zanik różnorodności prowadzi do zatrzymania postępu. |
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 31-03-2006, 13:51
|
|
|
No... właśnie, dlatego jeszcze raz szczerze życze powodzenia. |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|