Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Mamoru must Die |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-07-2007, 10:03 Mamoru must Die
|
|
|
Uznany za jeden z najlepszych cykli fanfików z Sailor Moon jakie kiedykolwiek powstały, Mamoru must Die, epicka agonia w trzydziestu pięciu konwulsjach jest stopniowo tłumaczona na język polski. Nie wiem, czy wyrobię się z całością, bo jeśli wyjadę to mogą być problemy. Niemniej, będąc wielkim miłośnikiem tego cyklu, nie mogłem sobie odpuścić przyjemności spróbowania.
Czas mnie goni się i się spieszę, co za tym idzie, nie mam czasu na betę. W związku z tym za wszystkie uwagi techniczne będę wdzięczny.
Co się tyczy treści - jak wielu wie, istnieje całkiem liczny fandom pairingu Rei/Usagi. Ale na przeszkodzie temu stoi jeden problem - Mamoru imię jego.
Pierwsze odcinki nie są, moim zdaniem, szczególne, ale gdzieś tak od czwartego zaczyna się cyrk na całego. Czytać można właściwie w dowolnej kolejności.
Na początek pierwsze sześć epizodów:
www.grisznak.webpark.pl/mamoru1.doc
www.grisznak.webpark.pl/mamoru2.doc
www.grisznak.webpark.pl/mamoru3.doc
www.grisznak.webpark.pl/mamoru4.doc
www.grisznak.webpark.pl/mamoru5.doc
www.grisznak.webpark.pl/mamoru6.doc |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|