Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Programy rozrywkowe w MTV |
Wersja do druku |
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 01-09-2007, 21:53 Programy rozrywkowe w MTV
|
|
|
Pamietam czasy, gdy nonstop leciała sama muzyka. Gdy znacjonalizowano ten kanał telewizyjny. Zaczęto wprowadzać co raz wiecej programów rozrywkowych. Dlatego też pytam was czy one wam przeszkadzają czy też nie. Pytanie też tyczy, które programy lubicie oglądać i z jakiego powodu. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 01-09-2007, 23:19
|
|
|
Mnie rodzaj muzyki prezentowanej w MTV na wstępnie odrzucił, natomiast 90% programów rozrywkowych startuje tam w wyścigu, który nabije więcej metrów mułu. Bo dno już dawno osiągnęły. Pozostałe 10% to programy z niepolskiej MTV. Czasami (choć sporadycznie, raczej na zasadzie ciekawostki) lubię się pośmiać z Jackassa, albo zobaczyć, co śmiesznego zrobi na antenie rodzinka Osbourne'ów. Chociaż ostatnio zdarzyło mi się włączyć MTV chyba dobre pół roku temu, albo i dawniej. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 02-09-2007, 09:08
|
|
|
W sumie już od dłuższego czasu mało telewizji oglądam ale niektóre programy lubię. Muzyka puszczana na Polskim Mtv rzadko mi się podoba a programy takie jak przede wszystkim Mtv Made (mój faworyt) czy oczywiście Pimp my Ride, nie wspominając o serialach animowanych ^^ bardzo lubie. Nie wszystkie mi sie podobają bo nie lubi tych randkowych a na resztę to wogóle nie zwracam uwagi. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-09-2007, 12:58
|
|
|
Daaaaaaaaaawno już nie oglądałam MTV. Mam podobnie jak Vodh - nie moje klimaty, programy rozrywkowe delikatnie mówiąc denne. Kiedyś oglądałam , jeszcze na zagranicznym MTv, Beavis&Butthead czy Darię |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 02-09-2007, 14:53
|
|
|
Gdy programy stanowiły 10-20% (reszta - teledyski) było ok. Zwłaszcza, że te kilkanaście procent czasu antenowego poświęcano na rzeczy, które dało się oglądać. Obecnie proporcje się odwróciły. To oczywiście nie wszystko.
Nie dość, że przyzwoite programy jak Jackass czy Pimp My Ride (nie wspominając już o świetnych serialach animowanych) zastąpiono telenowelami dla najbardziej stereotypowych i głupich amerykańskich nastolatków oraz programami zajmującymi się głównie promocją poligamii i puszczania się na lewo i prawo to na dodatek w 'playliście' teledysków jest góra 15 aktualnie najbardziej popularnych utworów, które są już non-stop wałkowane przez radio i każde inne możliwe medium. Utwory starsze, spoza mainstreamu puszczane są późno w nocy (ale tego nie jestem pewien bo wtedy ŚPIĘ).
Dzięki Bogu za internet, youtube'a i to, że moja kablówka zwróciła mi 4funTV. Jeszcze tylko oddadzą mi MTV2 Europe (które w 99% wypełniały teledyski rock/alternatywa, a 1% zajmował Zane ze swoim głupawym programem) i będę kontent. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 02-09-2007, 17:47
|
|
|
Do ostatniej soboty nie wiedziałam nawet, że mam MTV. Wtedy to, szukając czegoś ciekawego trafiłam na program w którym grupa kilku młodszych ode mnie osób usiłowała stracić dziewictwo...
Nie lubię oglądać teledysków, ale rozumiem, że osoby oglądające ten kanał właśnie dla muzyki mogą drażnić tego typu programy. Na szczęście, obecnie nie jest to jedyny kanał z muzyką. |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|